""
""

Ramadani prodaje u Milanu, gradski derbi za Jovetića, Miha hoće Nastasića

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.15. | 23:59

Menadžer dvojice bivših igrača Partizana i Fiorentine će sutra pregovarati o transferima njegovih klijenata u redove milanskih velikana

Novi derbi Milan - Inter na pomolu na fudbalskoj pijaci! Posle rata za potpis Žofrija Kondogbije u kojem je pobedio Inter, sada će milanski velikani licitirati za Stevana Jovetića.

Izabrane vesti

Menadžer Fali Ramadani je danas doputovao u Milano, a sutra će sa predstavmnicima milanskih klubova pregovarati o prodaji Stevana Jovetića, ali i o transferu još jednog svog klijenta. Naime, Siniša Mihajlović u Milanu želi Matiju Nastasića!

Jovetić je višak u Mančester Sitiju i Ramadani je dobio zadatak kako da Građanima izboksuje što veće obeštećenje, a istovremeno kako i da njegov klijent bude zadovoljan. Inter je prvi pokazao interesovanje, ali i Milan hoće Jovetića. Crnogorac ne krije želju da se vrati na Apenine gde je blistao u dresu Fiorentine.

Istovremeno, Rosoneri će sa Ramadanijem pregovarati i oko dovođenja Matije Nastasića koji se godinama pominje kao meta Milana. Sada je interesovanje jače nego ikada. Milanu je hitno potreban štoper, Siniša Mihajlović je dao zeleno svetlo za dovođenje Nastasića. Iako je Šalke otkupio mladog Srbina posle pozajmice od Mančester Sitija, izgleda da Nemci nemaju ništa protiv da za odgovarajuću cenu prodaju Nastasića.

I kada smo već kod Milanove potrage za štoperom, još tri imena su aktuelna. Ajmen Abdenur iz Monaka je veika želja, ali i košta mnogo. Meta je i supertalentovani Alesio Romanjoli iz Rome koji je eksplodirao prošle sezone na pozajmici kod Mihajlovića u Sampdoriji. Ali, Roma traži nerealnih 30.000.000 evra. Milan pokušava da u priču ubaci El Šaravija i smanji cenu. Treća i najnovija želja je Meksikanac Ektor Moreno iz Espanjola koji se jedno vreme dovodio u vezu sa Juventusom.

Inače, Milan je danas raskinuo ugovor sa Sulijem Muntarijem koji je slobodan u izboru nove sredine, a vernost do 2019. godine je parafirao napadač Mbaje Nijang koji se vratio sa pozajmice iz Đenove. Sutra se očekuje da za Rosonere potpiše i mladi vezista Hose Mauri koji je zablistao prošle sezone u Parmi, a sada je slobodan igrač.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stevan JovetićSerija APremijer ligaprelazni rok 2015NemackaMilanMatija NastasićMančester SitiItalijaInterHektor MorenoFali RamadaniEvropaEngleskaAlesio RomanjoliAjmen Abdenur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara