{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Na udaru još četiri kluba
Rampa za pojačanja u Humskoj: Partizan pod suspenzijom FSS

Velike planove ima rukovodstvo Partizana u susret letnjem prelaznom roku. Najavljen je remont Parnog valjka, promene u igračkom kadru na svim nivoima, šuška se da bi crno-beli trebalo da imaju više nego zanimljiv tim za gledanje naredne sezone, ali ništa od planiranog neće moći da se desi dok klub ne izmiri dugove prema određenim poveriocima.

To je razlog zbog kojeg je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbija kaznila Partizan zabranom registracije novajlija. Ruku na srce, još niko nije došao, ali da bi, kad neko potpiše – a priča se da se samo čekaju prodaje Rikarda Gomeša i Strahinje Pavlovića, pa da krene serija promocija – stekao pravo da igra, potrebno je da se u finansijskom smislu Partizan ratosolja dugova iz prošlosti, sve na osnovu pravosnažnih rešenja fudbalskih organa.

U istom sosu su još Rad, kao član Superlige, novi prvoligaši Zemun i Dinamo iz Vranja, kao i starosedelac u tom rangu takmičenja, Borac iz Čačka.

Osim toga, disciplinci na Terazijama su odrezali i novčane kazne zbog istupa u medijima. Za saopštenje plasirano u javnost posle prvenstvenog poraza u Nišu, od Radničkog, Partizan je kažnjen 70.000 dinara, dok su Milorada Kosanovića, doskorašnjeg šefa struke Napretka, komentari na novinskim stupcima koštali 30.000 dinara.

FOTO: Star sport

×