Real se pohvalio Jovićevim golom na treningu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.08.19. | 08:21

Španski novinari baš umeju da idu iz krajnosti u krajnost...

Osetio je Luka Jović već na startu karijere u Real Madridu kako oštra mogu da budu pera španskih novinara. Nisu ga štedeli, posle prvih minuta u belom dresu pale su ozbiljne kritike, pa je onda došla i ona povreda... Dovoljno da se nestrpljivi novinari koji prate najveći klub na svetu zapitaju da li taj dečko vredi onoliko novaca i da li je uopšte dostojan opreme Kraljevskog kluba. Tako vam to i ide u Realu, ništa čudno. 

REAL MADRID OSVAJA PRIMERU - KVOTA 2,70

Izabrane vesti

Ali umeju ta oštra pera i da "zagude" kad ustreba, odnosno kada zaslužite. Tako je Luka dobio i prve hvalospeve u tamošnjim medijima. I to zbog gola na treningu?! Nije da nije bio sjajan, ali ipak se radi samo o treningu. Još jedan pokazatelj kako umeju da idu iz krajnosti u krajnost. 

U svakom slučaju glavni madridski mediji Marka i As nisu propustili da pohvale majstoriju srpskog reprezentativca, a čak se i Real na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama pohvalio. 

U As-u su čak šaljivo konstatovali da ako ovako nešto uspe da ponovi na Santijago Bernabeuu, u zvaničnom meču, Luka Jović imaće bar deset zagarantovanih utakmica od prvog minuta...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara