Recko plaća 2.500.000 dinara i vraća se na posao

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.03.19. | 09:44

FSS preinačio odluku

Četiri meseca. Tačno toliko trajalo je „izgnanstvo“ Dragana Antića Recka iz ovdašnjeg fudbala, pošto je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije preinačio odlkuku Komisije za žalbe i dozvolio šefu stručnog štaba Dinama da, počev od sutrašnjeg duela sa Čukaričkim, opet sedi na klupi.

Podsetimo, Antića je 8. novembra kaznila Disciplinska komisija FSS 15 meseci obavljanja bilo kakve funkcije u fudbalu zato što je nekoliko dana pre toga, na meču Radnik – Dinamo, povukao ekipu sa terena, nezadovoljan sudijskim odlukama. Pominjao je tada bugarsku mafiju, osvetu, saučesništvo FSS-a... U obrazloženju je pisalo da se Antić kažnjava zbog „neprikladnih medijskih istupa i klevetanja ljudi iz fudbalske organizacije“.

Izabrane vesti

A onda je sve palo u vodu.

Umesto suspenzije, piše Sportski žurnal, Recko će platiti kaznu od 2.500.000 dinara, tako što će deo od 1.000.000 dinara pasti na teret kluba, a preostali iznos, 1.500.000 dinara regulisaće predsednik i šef struke.

Sve ovo je moguće jer je Dragan Antić iskoristio mogućnost vanrednog pravnog leka, pa će dobiti priliku da sedi na klupi već u 26. kolu protiv Čukaričkog, u Surdulici.

FOTO: Star sport


tagovi

Dinamo VranjeDragan Antićdragan antić recko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara