"u prvom mandatu na Brdu"
"u prvom mandatu na Brdu"

Rendulićev povratak na mesto uspeha

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.01.18. | 12:56

Iskusni štoper napustio Rad

u prvom mandatu na BrduDve i po godine posle istorijskog uspeha i osvajanja pehara Kupa Srbije, Zoran Rendulić se vratio u Čukarički.  Kako sam kaže, u klub u kojem je proveo možda i najlepših šest meseci u karijeri i klub koji ga je preporučio i Crvenoj zvezdi.
Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sa bio kad smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene“, šali se na dobro raspoloženi Rendulić.
Pričalo se o mom povratku još dok sam bio u Radu kad sam stigao iz Kazahstana. Na Banjici sam održao formu, a što se tiče Čukaričkog kad sam odlazio imao sam dogovor sa gazdom kluba da se vratim. Bila je obostrana želja, jer sam ovde proveo možda najlepših šest meseci“, dodaje 34-godišnji štoper.

Neka lica poznaje od ranije i kad je ekipa u pitanju.
Od stare ekipe tu su Petar Bojić i Đorđe Bašanović. Poznajem i šefa Lalatovića iako nisam nikad radio sa njim“, dodao je Rendulić.

Izabrane vesti

Rendulić je zadužio dres sa brojem 77, kao i 2015. godine i kako kaže sedam mu je srećan broj još od kad je igrao u Javoru i postigao devet golova u sezoni. U Čukaričkom je 2015. godine odigrao 14 utakmica i bio strelac dva pogotka.

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

Zoran RendulićSuperligaSrbijaRadČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara