REZZIME DANA (četvrtak): Čestitamo, bili ste perfektni

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.06.22. | 23:04

Pogledajte ko vam je 23. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

AL FAJSLI - AL TAI (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Nije baš bilo lako, ali je na kraju favorit opravdao vaša očekivanja. Golom Žulija Tavareša domaćin je brzo došao do prednosti, potom se odlučio da igra nešto povučenije. Drhtali ste do poslednjeg minuta, ali ste na kraju imali razloga za zadovoljstvo. Pogođena kvota 1.50.

AL HAZM - AL NASR (tip 2, kvota 1,23) – rezultat 1:4

Igra mačke i miša. Kvote za ovu utakmicu su zapravo ukazivale na ovakav epilog. Jedan od najboljih klubova Saudijske Arabije ništa nije želeo da prepusti slučaju. Uspeo je Al Hazm da smanji vođstvo favorita, ali bilo je to sve.

AL FATEH - AL HILAL (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:3

Još jedan lako pogođeni fiks. Niste grešili u Saudijskoj Arabiji, mada su favoriti bili jako raspoloženi. Al Hilal je samleo nedoraslog rivala. Sve je bilo jasno posle prvog poluvremena kada je gost postigao dva gola.

JIPO - NJS (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 4:0

Nije bilo problema ni u nižim finskim ligama. JIPO je lider i nije dozvolio bilo kakvo iznenađenje. Poigrao se sa vrlo slabašnim NJS-om. Posle 17 minuta JIPO je imao dva gola prednosti. Tu je bio kraj svih nadanja gostiju.

KLUB 04 - EPS (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0

I ovde je mogao brzo da se pretpostavi konačni pobednik. Klub 04 je pokazao ozbiljan kvalitet više u odnosu na današnjeg rivala. Sve je počelo u 20. minutu kada je pogodio Pilars iz penala. Tačka je stavljena sredinom drugog poluvremena.

SIMBA - MTIBVA (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:0

Najbolji klub Tanazanije se nije ni oznojio kako bi došao do nove pobede. Igra kakva pristaje velikom favoritu. Lako, brzo i – očekivano. Već posle prvog poluvremena sve je bilo jasno. Simba je došla do dva gola prednosti i potom čuvala snagu.

KANO PILARS - DAKADA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Kano Pilars je možda ostvario i najvažniju pobedu u sezoni. Domaćin je sada mnogo bliže opstanku u elitnoj ligi Nigerije od današnjeg rviala. Nešto tako se očekivalo, mada niste mogli da se opustiti do samog kraja.

NEVEŽIS - ŠIJAULAJ II (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:0

I ovde je sve došlo prema očekivanjima. Nevežis je mnogo jači od današnjeg rivala što je pokazao sigurnom pobedom. Drugi tim Šijaulaja nije mogao da se u 13. kolo domaćeg prvenstva. Na kraju zasluženih 2:0.

BREJDABLIK - RAJKJAVIK (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 4:0

I na Islandu se jasno ocrtalo ko je favorit. A ko još mora da radi. Nije bilo iznenađenje, jer je Brejdablik odigrao perfektan meč. Pogađao je baš kada treba. Dva gola za poluvreme otvorila su put ka trijumfu. Potom je sve postalo jasno do 60. minuta.

JEFLE - HANINGE (tip 1, kvota 1,58) – rezultat 3:2

Ovde ste imali najviše problema, ali je ovaj meč zaokružio perfektan dan. Nije bilo pobednika u prvom poluvremenu, ali je potom favorit ubrzao. Dao je Jefle dva golaza četiri minuta i isprovocirao osmeh na lice. Ipak, Haninge se nije dao. Smanjio je prednost rivala, ali na vašu sreću stao.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara