REZZIME DANA (nedelja): Skoro perfektan dan...

Vreme čitanja: 4min | ned. 21.07.19. | 22:30

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LOKOMOTIVA MOSKVA - TAMBOV (tip 1, kvota 1,35), rezultat 2:1

Preokret u Mosvki. Malo vas je zabrinuop pogodak Kostjukova, kojim su gost stekli prednost, međutim, Lokomotiva je posle pola sata ubacila u dve brzine više i najpre preko Edera pravnala, a zatim golom Ignjatjeva preokrenula rezultat. Pogoci u 31. i 33. minutu, koliko da ne bude brige do kraja.

MOLDE - SARPSBORG (tip 1, kvota 1,55), rezultat 2:1

Impresionirali su u sudaru sa Rejkjavikom, ali Molde nije mašina od koje treba previše da zazire Čukarički. Tačno je da će lider norveškog prvenstva biti favorit protiv tima Aleksandra Veselinovića. Međutim, srpski predstavnik u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ne sme pre vremena da podigne ruke u znak predaje. Pokazao je to Sarpsborg tokom večerašnjeg meča. Na kraju je Molde izvojevao zasluženu pobedu (2:1), zadržao lidersku poziciju i dobro raspoloženje uoči dolaska Čukaričana. Međutim, imaće o čemu da razmišlja stručni štab Moldea.Za vas je najbitnije da vas je Molde večeras ispoštovao.

GETEBORG - AFC ESKILSTUNA (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:0

Još jedan teško pogođen fiks. Ali, ipak, pogođen. Namučio se Geteborg kako bi došao do tri boda. Pogodak Karašivlije otvorio je vrata trijumfa domaćinu. Ipak, Geteborg se odlučio da do kraja meča ne juri goluba na grani. Rutinski je sačuvao trijumf.

HAJDUK – ISTRA (tip 1, kvota 1,25), rezultat 2:0

Posle jedne od najvećih bruka u istoriji kluba i šokantnog ispadanja iz Evrope od maltežanske Gzire, Hajduk je uspeo da makar na startu hrvatskog prvenstva ne razočara navijače.Smena trenera Oreščanina i povratak Damira Burića na klupu su očigledno nili dobra šok terapija za kontuzovani tim Hajduka posle ispadanje od Gzire. Splitski Bili su sa Burićem na klupi uspeli da u prvom kolu šampionata Hrvatske savladaju slabašnu Istru sa 2:0.Gost iz Pule su godinama redovna mušterija na Poljudu, a tradicija je nastavljena i u ovoj sezoni. Hajduk je bio mnogo bolji rival i zaslužio i ubedljiviju pobedu od ovih 2:0.

SOČI – ZENIT ( tip 2, kvota 1,60), rezultat 0:2

Kad je teško – Azmun. Ne briljira na početku ove sezone šampion Rusije, ali vredno skuplja bodove. Sve vredno pomena desilo se u 30. minutu kada je Azmun pogodio sa kreča. Potom je u finišu overena pobeda u 88. minutu.

RADNIČKI – PROLETER (tip 1, kvota 1,25), rezultat 3:0

Za oporavak od evropske bruke bilo je dovoljno samo 13 minuta. Brzopotezno je Radnički preboleo šokantnu eliminaciju od Flore i pobedom nad Proleterom otvorio je novu sezonu Superlige Srbije. Vicešampion države je bez većih problema izašao na kraj sa Novosađanima, pošto je u Nišu slavio 3:0.Izabranici Sima Krunića tražili su što bržu rehabilitaciju posle ružne epizode na međunarodnoj sceni i u tome su uspeli u uvodu utakmice. Najpre je Rijota Noma u 11. muinutu savladao Nikolu Petrića, nagovestivši da bodovi ostaju na Čairu, rezultat je u 24. podebljao Stefan Mihajlović, strelac i pre tri dana protiv tima iz Talina, a tačku stavio rezervista Veljko Batrović u 77.

TEPLICE – SLAVIJA (tip 2, kvota 1,28), rezultat 1:5

Slavija će i ove godine biti najozbiljniji kandidat za titulu u Češkoj. Prošlogodišnji četvrtfnalista Liga Evrope je moć demonstrirao i u večerašnjem okršaju sa Teplicama. Dileme praktično nije bilo. Već posle prvog poluvremena bilo je 3:0 za goste. Sve posle toga bila je stvar rutine.

PRECRTANO

MALME - SIRIJUS (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:1

Važio je Malme, kao lider prvenstva Švedske, za velikog favorita, međutim, u susretu 16. kola keca nije bilo ni na vidiku. Sirijus je poveo Haglunda u 26. minutu, uspeo je domaćin da poravna pre odlaska na odmor golom Kristijansena, ali gosti su do kraja izdržali i naterali vas da gužvate tikete.

JANG BOJS - SERVET (tip 1, kvota 1,38), rezultat 1:1

Prošle sezone igrao je odlično, lični učinak oplemenio sa čak 17 asistencija u šampionatu Švajcarske. Potencijali reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani nagovestio bi da bi ove sezone mogao da bude glavna snaga tamošnjeg šampiona Jang Bojsa.Istina, Bojsi su kiksirali u prvom kolu protiv Serveta (1:1). Mršav remi ne nagovštava odbranu titule, posebno što je tim iz Berna u letnjem prelaznom roku ostao bez dvojice klasnih igrača, Kevina Mbabua i Đibrila Soua. Imali su vođstvo domaći, ali su vas na kraju izdali.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara