REZZIME DANA (subota): Juve po planu, Real nije uspeo do pobede

Vreme čitanja: 5min | sub. 24.08.19. | 23:41

Pogledajte ko vam je 24. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

PARMA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,33) - 0:1
Počelo je! Radost za ljubitelje italijanskog fudbala traje, trka za novi Skudeto je krenula i očekuje se da bude vrlo uzbudljiva. Prvi je Juventus zadao udarac, čisto da stavi do znanja svima ko je glavni favorit za titulu, a Stara dama će ove sezone napasti i devetu uzastopnu titulu prvaka Italije. Juve je na otvaranju sezone gostovao Parmi i uspeo da se vrati u Torino sa celim plenom 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE

NORIČ - ČELSI (tip 2, kvota 1,90) - 2:3
Biće svaka Čelsijeva utakmica pravi melem za oči svih istinskih ljubitelja napadačkog, atraktivnog fudbala, a kladiocima zbog mečeva sa pregršt golova!  Konstatovali smo da novi projekat sa Stamford Bridža nije spreman za šampionske izazove, ali pružiće mnoštvo užitka i neprospavanih noći! Frenk Lampard je dočekao svoj prvenac na klupi Čelsija, ali je za isti morao da „oguli džak krompira“. Još je na drugoj strani bio simpatični Norič sa sve novim hitom Premijer lige - Temuom Pukijem, pa je zabava bila zagarantovana. Na kraju Norič - Čelsi 2:3 (2:2).

Opširnije OVDE

ŠALKE - BAJERN (tip 2, kvota 1,35) - 0:3
Teror se nastavlja! Robert Levandovski definitivno postaje najomraženija osoba u Gelzenkirhenu gde navijači Šalkea imaju prilike samo da gledaju horor-šou svojih igrača kada god Bavarci gostuju. To su već godine i godine konstantnih poraza u utakmicama koje bi trebalo da predstavljaju derbi nemačkog fudbala, a fantastični Poljak je i večeras nastavio svoju strašnu seriju u trijumfu od 3:0.

Opširnije OVDE

LIVERPUL - ARSENAL (tip 1, kvota 1,45) - 3:1
Držao se Arsenal 40 minuta. Toliko je odolevao napadima Liverpula, a imao je i dobru priliku preko Obamejanga da iz kontre povede. Ipak, kada mu je prvi put probušena mreža, usledio je pakleni ples prvaka Evrope po terenu i ubedljiva pobeda, za maksimalnih devet bodova posle tri kola – 3:1. Plesao je po terenu Mohamed Salah. Kao pre dve godine, kada rivali nisu mogli ni za dres da ga uhvate. David Luiz će ga sanjati noćima. Dva gola, jedan iz penala, postigao je Egipćanin, a drugi, koji je bio i treći za Liverpul, bio je onaj tipični, prepoznatljivi, kada bi Mo kao tane uleteo u šesnaesterac i kao rukom pogodio dalji ugao.

Opširnije OVDE

FJORENTINA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,90) - 3:4
Fantastična utakmica u Firenci! Ne viđaju se takve baš često u Seriji A. Fiorentina i Napoli su prikazali partiju za uživanje, imaće o čemu da se priča narednih dana. Sedam golova, sporni penal, pogodak Nikole Milenkovića, sjajni golovi Napolitanaca, sat vremena fudbala Dušana Vlahovića... Na kraju, Napoli je odneo tri boda sa Artemio Frankija – 4:3.

Opširnije OVDE

OLIMPIJAKOS - ASTERAS (tip 1, kvota 1,22) - 1:0
Počelo je odlično po Olimpijakos i to tako što je El Arabi pogodio već u šestom minutu utakmice. To se dogodilo posle jedanaesterca, a do kraja meča se ispostavilo da Olimpijakos nije dao više nijedan gol, ali i da je taj jedan bio dovoljan. Vama je najvažnije da je kec zaokružen, ali i da Asteras nekim golom nije napravio problem. Minimalna pobeda Pirejaca.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,38) - 1:2
Nokaut u vrh brade! Ledeni tuš na uzavrelim tribinama Old Traforda. Samo tri minuta pošto je primio gol za izjednačenje, Kristal Palas je postigao pogodak za pobedu! Vrhunska kontra posle greške Pogbe i surova realizacija Van Anholta koji je probušio De Heu – 2:1! Noćna more na Teatru snova. Kao da su se svi fudbalski bogovi urotili protiv Junajteda. Bio je Mančester bolji tim, igrao 90 minuta viktorije ispred gola, „uspeo“ je čak i da promaši penal na 0:1 i taman kada je izjednačio, kada je vrisak sa tribina pogurao Đavole ka pobedi, usledila je šokantna kazna. Kristal Palas nosi bodove za London!

Opširnije OVDE

REAL MADRID - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,23) - 1:1
Nema garancija da će povratak Zinedina Zidana biti podjednako uspešan kao ranije tri sezone u kojim je sa Madriđanima ispisao najlepše stranice klupske istorije. Loša forma iz pripremnog perioda ponovo je večeras došla do izražaja, a Valjadolid odneo vredan bod sa Santijago Bernabeua u napetom finišu - 1:1 (0:0). Očigledno je da se u Vigu prošle nedelje nisu videle sve mane odbrane Kraljevskog kluba koja je olako dozvolila Serđiju Gvardioli da matira Kurtou u 88. minutu i zaledi španski fudbalski hram.

Opširnije OVDE

FULAM - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1,65) - 1:2
Prija Čempionšip Aleksandru Mitroviću, tu dileme nema! Srpski napadač je ušao u opaku seriju i praktično na svakom meču može da se očekuje da će biti strelac za Fulam. Doduše, danas je tim sa Krejven Kotidža poražen na domaćem terenu od Notingema s 1:2, ali je Mitrović postigao taj gol za domaćina i tako nastavio seriju - četiri uzastopna meča u drugoj ligi Engleske postiže gol.

Opširnije OVDE

BENFIKA - PORTO (tip 1, kvota 2,00) - 0:2
Prvi ovosezonski veliki derbi Potugalije pripao je Portu koji je trijumfom od 2:0 nad Benfikom u srcu Lisabona na Lužu preuzeo lidersku poziciju u Primeiri. Zasluženo, izabranici Serža Konseisao su nadigrali šampiona svoje zemlje i privili melem na ranu zvanu Krsnodar koji ih je izbacio nedavno u Ligi šampiona. Naravno, večerašnja pobeda neće odlučiti pitanje šampiona, ali će biti važna injekcija samopouzdanja za goste iz Porta koji su bili bolji i iznenadili favorizovanog domaćina. Novajlija Ze Luiš je doneo prednost gostima posle kornera i loše intervencije odbrane Benfike u 22. minutu, dok je tačku na trijumf Zmajeva stavio hitronogi Musa Marega u 88. posle sjajne kontre.

Opširnije OVDE

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara