REZZIME DANA (utorak): Juve i Frajburg ispoštovali, Flamengo razočarao

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.02.23. | 22:56

Pogledajte ko vam je 7. februara doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SALERNITANA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,53) rezultat 0:3

Ponovo vlada mir u svlačionici Juventusa. Ekipa Masimilijana Alegrija vratila se na pobednički put, a tmurne oblake iznad Alijanc stadiona rasterao je srpski tandem Dušan Vlahović – Filip Kostić koji se potpisao ispod sva tri gola na gostovanju Salernitani u poslednjem meču 21. kola Serije A - 3:0 (2:0).

Opširnije pročitajte OVDE.

SANDHAUZEN - FRAJBURG (tip 2, kvota 1,45) rezultat 0:2

Poznat je i šesti četvrtfinalista Kupa Nemačke. Frajburg je na gostovanju savladao Sandhauzen i pridružio se ostalim bundesligašima koji su već obezbedili mesto među osam najboljih – 2:0 (0:0).

Opširnije pročitajte OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - REKSAM (tip 1, kvota 1,50) rezultat 3:1

Šefild je uspeo da opravda ulogu favorita i stigne do nova tri boda, doduše znatno teže nego što se očekivalo. Uprkos vođstvu stečenom na početku drugog poluvremena, domaćin je došao u situaciju da strepi pošto je prvo ispustio prednost, a potom i da mu preti potpuni preokret do kojeg je Reksam mogao da dođe sa bele tačke. Posle nerealizovanog jedanaesterca rivala Šefild se probudio i sa dva gola srušio snove gostiju.

BARNLI - IPSVIČ (tip 1, kvota 1,75) rezultat 2:1

Sve je na susretu Barnlija i Ipsviča stalo u uvodna tri minuta i sudijsku nadoknadu. Domaćin je poveo u prvim sekundama meča, a gosti su ekspresno odgovorili i neutralisali zaostatak. Furiozan start međutim ispostavio se kao sve što su prikazala oba tima do poslednjih minuta utakmice jer su ta dva šuta u okvir golova bila i jedina do sudijske nadoknade. Ipak, u poslednjim trenucima utakmice domaćin je uspeo da preko Telje stigne do celog plena.

AJNTRAHT FRANKFURT - DARMŠTAT (tip 1, kvota 1,57) rezultat 4:2

Bavi se cela Evropa statusom sjajnog francuskog napadača Kolo Muanija. Priča se o velikom interesovanju Liverpula, Barselone i Mančestera, kao i podatku da ga Ajntraht iz Frankfurta neće pustiti za manje od 100 miliona evra. Dok se Evropa bavi statusom tragičara Prvenstva Sveta, on radi ono najbolje što ume. Daje golove.

Opširnije OVDE.

DE GRAFŠAP – DE TREFERS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:0

Celo poluvreme izdržali su gosti, pre nego što se De Grafšap obrušio na njih i ostvario zaslužen, ubedljiv trijumf. Sve je počelo brzopoteznim golovima u razmaku od osam minuta na startu drugog dela, da bi Benšop u 77. minutu definitivno rešio svaku dilemu. 

PRECRTANO

FLITVUD – ŠEFILD VENZDEJ (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 1:0

Iznenađenje na strani u vidu remija Flitvud je pretočio u uspeh savladavši Šefild Venzdej na svom terenu. Minimalnu pobedu vrednu plasmana u narednu fazu potpisao je Mendeš Gomeš golom u 60. minutu koji se ispostavio kao dovoljan za plasman u narednu fazu FA Kupa.

FLAMENGO – AL HILAL (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:3

Posle dva neuspešna pokušaja, fudbaleri Al Hilala uspeli su da izbore prvo finale na Klupskim svetskim prvenstvima i to savadavši Flamengo 3:2. Na putu do istorijskog uspeha predstavniku Saudijske Arabije i šampionu Azije posao je značajno olakšao Žerson duboko u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je napravio prekršaj za drugi žuti karton i jedanaesterac. Novi poklon iskoristio je Salem al Davsari i drugi put sa bele tačke doneo prednost na meču svom timu.

Opširnije OVDE.

AZ ALKMAR – UTREHT (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:1 

Bili ste verovatno i sami svesni rizika kada ste gađali keca, ali svakako ste probali i ostali kratkih rukava. AZ je ovo trebalo da dobije, ali se ozbiljno zakomplikovalo kada je Vijergever zatresao mrežu pred istek punog sata fudbala. U preostalih 30 i kusur minuta AZ je uspeo samo da izjednači, ne i da okrene rezultat pre odlaska u produžetke gde je Utreht ipak odneo pobedu za prolaz dalje.

GRIMZBI – LUTON (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 3:0

Verovali ste u Luton i opekli se. Ne samo što niste pogodili ko će da pobedi, već je Grimzbi učinio sve da utakmica bude završena praktično već u prvom poluvremenu, kada je i zatrpana mreža gostiju do vrha i bilo 3:0. Do kraja su svi samo čekali konačni ishod...

 


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara