Robi Prosinečki zapečatio „slučaj Vranješ“: Sam je sebe oterao iz reprezentacije

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 16:16

„Nisam ja izmislio afere“, kaže selektor Bosne i Hercegovine

Teški dani za Ognjena Vranješa. Dešavanja u prvatnom životu odrazila su se status iskusnog defanzivca i u klubu i u reprezentaciji. Najpre ga je Anderleht suspendovao, zabranio  mu da trenira sa prvim timom, nedavno se pojavila informacija da mu je uskraćeno pravo da igra i za B sastav belgijskog velikana, a da muka bude veća nema ga ni na spisku reprezentacije Bosne i Hercegovine u osvit početka kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2020.

Po svemu sudeći neće ga ni biti skorije, bar dok je na klupi Zmajeva Robert Prosinečki, koji je danas pojasno da nije on taj koji je 29-godiošnjeg štopera izbacio iz državnog tima, već da je isključivi krivac Vranješ, iako je Ognjen tvrdio kako je „jadno da se ne gleda nečiji učinak i doprinos koji je dao reprezentaciji, već se gleda to u čijem je krevetu bio“.
Mislim da smo o tom slučaju već sve rekli i da ga ne bi trebalo potencirati. Mogu samo da kažem da je Ognjen, jednostavno, u ovom trenutku bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju davao je maksimum i zato postoji žal zbog svega ovoga. Nije Robert Prosinečki oterao Vranješa, kao što svi pričaju, nego je sam sebe oterao“, poručio je Robi u razgovoru sa Sportklub.

Izabrane vesti

Selekcija Bosne i Hercegovine je u dobrom ritmu, osvojila je B Ligu nacija, prešla na viši nivo, a taj zamajac će pokušati da iskoristi na početku kvalifikacija u mečevima sa Jermenijom i Grčkom na domaćem terenu. Sa Prosinečkim na klupi, jer je bolest, zbog koje je morao na operaciju prošlost.
Imao sam problema sa crevima. Doktori to kažu drugačije, a mi kažemo „puklo“ i tako. To je problem koji sam imao, potrajali su i oporavak i operacija, ali sada sam dobro. Posle svega što mi se dešavalo, mogu reći da sam dobro, čim mogu da pričam o fudbalu. Sve se dobro završilo i sad počinjem da se vraćam u normalu“, rekao je Prosinečki.

FOTO: Reuters


tagovi

Ognjen VranješRobert Prosinečkireprezentacija Bosne i Hercegovine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara