Leon Bejli
Leon Bejli

Romin poslednji potez - sve pare na Bejlija!

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.08.18. | 18:25

Vučicu od potpisa deli samo 10.000.000 evra...

Roma je izgleda spremna da u poslednjim satima aktivira transfer bombu i obezbedi sebi veliko pojačanje za narednu sezonu. Radi se o višenedeljnoj želji njenog sportskog direktora, Leonu Bejliju, sjajnom krilnom napadaču Bajera iz Leverkuzena koji je oduševio fudbalsku Evropu brzinom prošle sezone.

U odličnoj bundesligaškoj sezoni momak rodom iz Kingstona je zabeležio je 12 golova i šest asistencija, a istakao se neverovatnom brzinom kojom je dovodio do ludila protivničke odbrane. Bajer ga je svojevremeno pribavio realtivno jeftino, za samo 13.500.000 evra iz belgijskog Genta, ali će porodajom zaraditi zaista lepu cifru.

Izabrane vesti

Sport Mediaset je objavio pre nekoliko minuta da je sportski direktor Vučice ubrzao danas ovaj posao i ponudio formalno Farmaceutima 40.000.000 evra, koliko je Roma davala i za Malkoma pre nego što ju je Brazilac izigrao. To, verovatno, neće biti dvoljno, jer Bajer insistira na sumi od 50.000.000, ali bi dogovor mogao da se nađe do sutra uveče kada se završava prelazni rok na Apeninima, pa da Bejli nastavi karijeru u Seriji A.

U Leverkuzenu su spremni na tu soluciju, usotalom pre nekoliko meseci us kupili brazilskog krilnog napadača Paulinja (18) iz Vasko da Game za 18.500.000 evra, pa bi im možda i odgovaralo da skupom prodajom Leona Bejlija oslobode mesto za ovog momka na levom krilu.

Za Leona Bejlija inmtersovanje su pokazivali i premijerligaši, a skauti Česlija, Arsenala i Liverpula najčešće su dolazili na utakmice Bajera prošle sezone da ga gledaju.

  Foto: Action Images


tagovi

Leon BejliLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara