Ronaldinjo tipuje za trogodišnjeg Nikolu Pavlovića

Vreme čitanja: 5min | pon. 12.11.18. | 11:30

Odnosno, humanitarnu organizaciju “Zajedno za život”

Kompanija MOZZART je još jednom podigla lestvicu, pomerila granice i zadala domaće zadatke…

U srpsku prestonicu MOZZART je doveo fudbalskog čarobnjaka Ronaldinja. O Ronaldu de Asis Moreiri fudbalski svet gotovo sve zna, ali ukratko…

Izabrane vesti

Karijeru je počeo u Gremiju odakle je prešao u PSŽ i doživeo evropsku afirmaciju. Predsednik Barselone Đoan Laporta 2003. godine Ronaldinja dovodi na Kamp Nou. Samo godinu dana kasnije proglašen je za dobitnika Zlatne lopte, najprestižnijeg indivudalnog priznanja u svetu fudbala. Potom i za najboljeg kontinentalnog, FIFA i svetskog igrača. Sa Barsom Ronaldinjo 2006. godine osvaja Primeru, Ligu šampiona i postaje najbolji igrač elitne lige. Sa Pirineja umesto na Ostrvo odlazi na Apenine. Prvi gol za Milan daje u gradskom derbiju. U Brazil se vraća 2011. godine i parafira ugovor sa Flamengom.

Svetski prvak sa Brazilom Ronaldinjo je postao 2002. godine, a šest leta kasnije i Olimpijski šampion.

Veliki, ekskluzivni intervju za naš portal Ronaldinjo je dao kolegi Aleksandru Gligoriću. Vredi ga ponovo pročitati…

Inače, tokom kratkog boravka u Beogradu naše kolege su svetski popularnog gosta upoznale sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART, a kad je čuo za Humanitarni tiket u podne, i podatak da se dobici doniraju u plemenite svrhe, Ronaldinjo je brzinski, uz pomoć brata i menadžera Roberta, sastavio jedan dobrotvorni listić.

Evo kako izgleta humanitarni tiket Ronaldinja koji je želeo da potencijalni dobitak usmeri za nekog obolelog mališana. Pomogli smo slavnom Brazilcu i predložili da to bude Humanitarna organizacija “Zajedno za život” koja će potencijalni dobitak usmeriti za trogodišnjeg Nikolu Pavlovića.

Iz bogate MOZZART – ove ponude za ponedeljak Ronaldinjo je prvo odabrao utakmicu iz Cvajte, BOHUM – DARMŠTAT. Međusobni skor je blago na strani domaćih, 3:1:2. Bohum je dobio poslednja dva okršaja sa po 2:1. Rivali imaju po 17 bodova i nalaze se na sredini tabele. Bohum ima pozitivan niz od četiri utakmice, posledna tri remija. Gosti zaista slažu red trijumfa, red poraza…

Kec!

Po želji nekadašnje vedete PSŽ – a prešli smo u Francusku.  Iz zemlje svetskih šampiona u fudbalu dolazi nam duel BRESTA i NANSIJA. Domaći sastav igra veoma dobro u Ligi 2. Trenutno zauzima drugu poziciju, tik iza vodećeg Meca. Dva remija u poslednje vreme koštala su Brest eventualno i prvog mesta. Doduše, naredni okršaj prava je šansa da se ekipa vrati na staze trijumfa. Prilika za to biće protiv Nansija, tima koji igra katastrofalno. Naime, do sada je na svoj konto upisao svega pet bodova, tako da se potpuno zasluženo nalazi na začelju tabele. Istorija kaže 6:3:7, a Ronalidinjo.

Jedinica.

Legendarni gost dobro poznaje fudbalsko stanje na Pirinejima. Odabrao je utakmicu iz Segunde, HIMNASTIK –SARAGOSA. Fenjeraš dočekuje za dva boda bolju Saragosu. Himnastik na svojih poslednjih pet utakmica ima tri poraza. Saragosa nije bolja, imala je dva poraza, remi, pa još dva neuspeha. Cifre u međusobnom skoru su lepo složene, 5:4:3.

Tu Roni bira iks.

I za kraj plemenitog listića Ronaldinjo je na svom terenu, SANTOS – ČAPEKONSE. Santos ima 12 poena više od rivala koji je u crvenoj zoni. Skor domaćih u poslednjih pet utakmica je 3:1:1. Gosti ukupno do sad imaju skor 8:10: 14. Poslednji je poraz od 1:0. Santos ima I bolji međusobni skor, 5:2:2. Otud..

Jedinica”.

Ekipa plemenitog listića dobro će upamtiti 886. Humanitarni tiket u podne i današnjeg gosta slavnog Ronaldinja. A vas podsećamo…

Humanitarni tiket u podne, koji priređuje kompanija MOZZART, trenutno ima 141. plemenitog kladioca sa dobitnim dobrotvornim listićima. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Andrea Trinkijeri,  Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 25 članova kluba 100.000. Do sad imamo 141 poznatu ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 10.075.120, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART - ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 70 košarkaških igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša, predsednika KSS – a , Predraga Saše Danilovića i to na Novom Beogradu u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Renovirani i svečano otvoreni su tereni i u Banja Luci, to jest, “MOZZART Arena”. Promoteri su bili Žarko Paspalj i rukometaš Ratko Nikolić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji” kompanije MOZZART. Idemo ka stotom obnovljenom i svečano otvorenom igralištu!

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. MOZZART-u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku ”Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige.

MOZZART je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Veliko je bio Ronaldinjo! Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Ronaldinja  dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za osobe sa smetnjama u razvoju - Oniks. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketRonaldinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara