""
""

Šapčani na noge - Mačva je superligaš! Sloboda u Jagodini ostavila nadu

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.05.17. | 19:01

Zemun siguran protiv Budućnosti u Dobanovcima - 3:0

Šapčani na noge, Mačva je superligaš! Tačku na odličnu sezonu u Prvoj ligi Srbije Provincijski Urugvaj je stavio u Vranju! Istina, Mačva nije blistala na jugu Srbije u prvom poluvremenu, ali je furioznom igrom u nastavku došla do preokreta i trijumfa (4:2) koji će zlatnim slovima biti upisan u monografije kluba iz Šapca.

Izabrane vesti

Dakle, posle rezultata 28.kola Mačva ima 62 boda, dok je trećeplasirana Sloboda ostala na 53. Dovoljno za konstataciju - poznat je jedan novi superligaš,

Sloboda je napravila veliki korak unazad i sada zaostaje za drugoplasiranim Zemunom četiri boda. Što znači da će ekipa iz Gornje Varoši narednog vikenda imati zicer kod kuće. Pobeda im garantuje plasman u Superligu.

Zemun je bez većih problema slavio na gostovanju u komšijskim Dobanovcima. Tim iz Gornje Varoši je posle prvog poluvremena imao veliku prednost, a kasnije je samo podebljao trijumf - 3:0. Verovatno je Zemuncima bila puna šaka brade kada su čuli vesti iz Jagodine. Tamo je domaćin već posle 45 minuta imao ogromnih 3:0. Sloboda je zakazala kada je bilo najpotrebnije i sada mora da se uzda u teoriju.

Važan trijumf u borbi za opstanak ostvarila je Kolubara na gostovanju u Čelarevu. Takođe, Sinđelić je bio siguran kao domaćin i vrlo verovatno uhvatio luku spasa.

PRVA LIGA SRBIJE - 28.KOLO

OFK Beograd - Proleter 2:2 (0:0)

Jagodina - Sloboda 3:0 (3:0)

Sinđelić - Radnički (P) 4:1 (3:0)

BSK - Odžaci 2:1 (1:1)

Budućnost - Zemun 0:3 (0:2)

Inđija - Bežanija 1:5 (1:2)

Dinamo - Mačva 2:4 (2:1)

ČSK Pivara - Kolubara 0:1 (0:0)

* prve dve ekipe idu u Superligu, poslednje četiri ispadaju


tagovi

EvropaMačva ŠabacOFK BeogradPrva liga Srbijesloboda užicezemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara