Leon Bejli
Leon Bejli

Senzacija Bundeslige hoće da igra za Englesku

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.18. | 10:55

Momak sa Jamajke kreće stopama Adnana Januzaja

Reprezentacija Engleske mogla bi da dobije veliko pojačanje za Mundijal u Rusiji i to pravo iz Bundeslige. Leon Bejli (20), momak koji je eksplodirao ove sezone u Bajeru iz Leverkuzena, trebalo bi uskoro da se nađe na spisku selektora Gordog Albiona Gareta Sautgejta.

Prema ekskluzivi Mirora, Fudbalska asocijacija Engleske je krenula u realizaciju ovog posla, a kako njegovi deda i baba poseduju britansko državljanstvo, nema prepreka da hitronogi momak iz Kingstona sa Jamajke obuče beli dres.

Izabrane vesti

SVE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U RUSIJI

Sjajni Bejli, strelac deset bundesligaških golova ove sezone, već neko vreme se nalazi na meti najvećih engleskih klubova, a prate ga Liverpul, Mančester Junajted i Totenhem. Do sada je igrao samo za mlađe kategorije Jamajke, a pored Engleske, može da bira da li će igrati za Belgiju (gde je nosio dres Genka, ali ne ispunjava uslove da dobije pasoš) ili za Maltu gde takođe ima korene.

Mnogi ga već proglašavaju novim Adnanom Januzajem, ali samo zbog mogućnosti izbora više reprezentacija za koje može da igra, a njegov stav za sada je da ništa definitivno nije odlučio.
"Još nisam odlučio za koju ću reprezentaciju da igram. Sve je otvoreno, jedino što znam je da sigurno neću igrati za Jamajku. Tako sam odlučio i kraj", poručio je Bejli u jučerašnjem intervjuu za Bild.

Engleski Miror, s druge strane, tvrdi da je iz izvora bliskih fudbaleru dobio uverenje da bi Leon Bejli rado prihvatio zvaničan poziv Engleske koji bi mu bilo teško da odbije. Ukoliko bi postao reprezentativac Gordog Albiona napadač Leverkuzena bise pridružio Rahimu Sterlingu koji je takođe rođen u Kingstonu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Leon Bejlireprezentacija Engleske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara