Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savić

Sergej: Prvenstvo sam odigrao za 7,5

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.06.18. | 23:09

“U prvoj sam bio dobar, u drugoj i ne baš. Danas sam se borio”, kaže Milinković Savić

Nezavidna je to bila situacija. Javnost je nekako zaključila da je Slavoljub Muslin smenjen samo zbog toga što Sergej Milinković Savić nije bio pozivan u tim. Onda su na leđa Lacijevog asa svaljena previsoka očekivanja. Trebalo je da posle samo nekoliko utakmica u reprezentaciji sakrije loptu svima.

Nije se desilo. I obično se ne dešava baš tako lako, ko god da je u pitanju. Fudbal traži vreme. Sergej ga nije imao. Navijači pak retko imaju strpljenja. Uostalom, navikli smo u Srbiji da se posle poraza stvari ne sagledavaju baš objektivno, pa su po društvenim mrežama ljudi prilično oštri prema 23-godišnjem fudbaleru.

Izabrane vesti

A šta on sam kaže za svoje igre u Rusiji?
Mislim da sam igrao za 7,5. Falilo je da postignem gol. Bio sam ipak dobar u prvoj utakmici. U drugoj i ne baš. Danas sam se borio”, odgovara Milinković Savić.

Ovo su samo počeci. Budućnost je pred njim i većim delom ove generacije. Sve skupa…
Bilo je lepo. Jedva čekam novo okupljanje”.

Još jedan igrač koji je u ovim poslednjim nedeljama napravio prve korake u seniorskom timu - više nego sigurne ako smemo da dodamo - bio je Nikola Milenković...
"Možemo da budemo ponosni na sve što smo uradili, od prvog dana je bila dobra atmosfera u timu. Samo ostaje žal za propuštenim protiv Švajcarske".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sergej Milinković SavićRusija2018fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara