Sevilja sprema poslasticu za kraj prelaznog roka - želja je Draksler

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.08.18. | 15:47

Ali posao nije lak

Kako pišu lokalni mediji u Andaluziji, Sevilja je zainteresovana da svojim navijačima posluži pravu poslasticu. Berberi žele da dovedu Julijana Drakslera iz Pari Sen Žermena.

Sportski direktor Sevilje Hoakin Kaparos naciljao je Nemca kao igrača kog bi voleo da ima u svom timu, a neki navode da bi Sevilja mogla da ga dovede na pozajmicu i da bi to mogla da bude najrealnija opcija za Berbere.

Izabrane vesti

Pored Drakslera, Sevilji je interesantan i Antoni Marsijal.

Dakle, Sevilja želi da dovede jedno jače ime pred kraj prelaznog roka, posebno na toj poziciji levog krila. PSŽ bi voleo da proda ovog igrača, najviše zbog finansijskog fer pleja. Ipak, teško da Sevilja može da ga plati.

Brojni izvori kažu da su u toku pregovori između klubova, ali je pored svega i problem Drakslerove plate. Dovoljno je samo reći da je PSŽ platio Drakslera 40.000.000 evra na zimu 2017. godine. Međutim, uvek postoji mogućnost podele troškova za platu između Sevilje i PSŽ-a.

Draksler nije u prvim planovima Tomasa Tuhela, a imao je i problema sa povredama lista i zadnje lože. Naravno, Drakslerova uloga je drastično smanjena dolaskom Nejmara u klub.

Nemac ima ugovor sa PSŽ-om do 2021. godine, a pored Sevilje za njega su interesovanje pokazali i Milan, Arsenal, Dortmund, Nica, Šalke i Lajpcig.

Sevilju čeka teška operacija, ali ne i neizvodljiva. Videćemo šta će se dešavati do 31. avgusta.

Foto: Action images


tagovi

Julijan DrakslerLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara