Simo Krunić: Izvinjavam se naciji

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 23:49

Bride obrazi u Nišu

Hladan tuš u vreloj niškoj noći. Radnički je ekspresno ispao iz Evrope i to od slabašne Flore, kluba koji do sada bukvalno nije imao čime da se pohvali kada su međunarodne utakmice u pitanju.

Remi na Čairu (2:2) je došao posle poraza u Talinu (0:2), brideli su obrazi igračima, zviždalo se sa tribina, pa je trener Radničkog Simo Krunić našao za shodno da se posle debakla – izvini.
Pokušavali smo da napadamo, dali smo dva gola, ali dva smo nažalost i primili. Čestitam igračima, dali su maksimum, ali očigledno je presudio prvi meč. Prvi gol smo primili zbog pada koncentracije, a znali smo da su jaki na prekidima. Nedostajalo je malo sreće. Izvinjavam se celoj Srbiji i našoj publici zbog ispadanja, teško je pričati, ali svesni smo da je do nas“, rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Izabrane vesti

Na konstataciju da ga je publika hladno dočekala, zbog incidenta u kojem je učestvovao na meču sa Radničkim u Superligi, kada je bio trener Čukaričkog, Krunić je rekao:
To što je bilo na poslednjem meču sa Čukaričkim, bilo je, ali ja sam profesionalac, dajem sve za svoj klub, pa tako i sada za Radnički, naglasio je Krunić.

Umesto Radničkog, na megdan Ajntrahtu u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ide estonska Flora.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara