Siniša Mihajlović: Hoću u Evropu ili Aziju! Italija mi je dosadila, odbio sam dve, tri ponude

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.10.18. | 14:57

„Manćini zna šta radi, podmladio je reprezentaciju kao što sam ja uradio sa Srbijom"

Posle neprijatne epizode u lisabonskom Sportingu čiji trener je bio samo osam dana, Siniša Mihajlović odmara i čeka novi izazov. Istovremeno čeka rasplet žalbe koju je zbog šokatnog ponašanja Sportinga uputio Sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

U jednom od retkih intrevjua za italijanske medije, Mihajlović otkriva da mu se ne radi u Italiji i da su mu planovi vezani za inostranstvo.
„Odbio sam dva, tri ponude iz Italije jer mi je želja da radim u inostranstvu. Želeo bih da steknem neka nova iskustva u Evropi ili Aziji. Italija mi je malo dosadila, ali možda se vratim za nekih pet, šest godina. Već sam imao neke ponude iz inostranstva, ali nismo se dogovorili jer neke stvari nisu odgovarale meni, a neke njima“, rekao je Mihajlović.

Izabrane vesti

Srbin je prokomentarisao i predstojeći milanski derbi i šanse Milana i Intera da ugroze Juventus uskorijoj budučnosti.
„To je specifična utakmica i obično favorit gubi derbi. Ipak, sada je reč o timovima koji su na sličnom nivou. Nadam se dobrom meču i punom stadionu. Ovo nije tako vatren derbi kao rimski, ali je uvek zanimljiv. Navijam za oba tima jer mi je bilo lepo u oba kluba. Neka bude nerešeno. Dokle god je Juventus ovako jak, male su šanse za ostale klubove. Kao satisfakcija im ostaje da se bore za mesta u Ligi šampiona. Kao prvog pratioca vidim Napoli, a tek onda dolaze milanski i rimski klubovi. Nadam se da će to biti Lacio za koji navijam u Rimu“.

Dotakao se i reprezentacije Italije na čijoj klupi sedi njegov prijatelj Roberto Manćini.
„Manćini zna bolje od svih nas šta da radi. Podmladio je reprezentaciju kao što sam ja to uradio sa Srbijom. Kada se radi proces podmlađivanja, važno je imati strpljenja i da vam malo prati i sreća. Nažalost, u Italiji nema mnogo strpljenja, ali sa igračima poput Bernardeskija, Kjeze i Insinjea na terenu u naredne dve godine, italijanska reprezentacija će opet biti bitna“.

(FOTO: Action images)


tagovi

Siniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara