Sjajan početak Uroša Račića u Segundi: Bio je stratosferičan, perfektan u defanzivi

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.19. | 12:11

Navijači Tenerifea aplauzima ga ispratili sa terena

Čini se da je nekadašnji vezista Crvene zvezde Uroš Račić pogodio pravo u centar mete kada je odlučio da ode na šestomesečnu pozajmicu u redove Tenerifa. Član Valensije je oduševio na debiju za novi klub u pobedi nad Himnatik Taragonom (2:0)

Navijači kluba, za koji je nekada igrao Slaviša Jokanović, bili su oduševljeni partijom mladog srpskog veziste. Račić je u prvoj utakmici za Tenerife upisao i asistenciju za drugi gol domaćina.

Izabrane vesti

Prethodno je imao i dobru šansu, ali je šutirao pored gola. Trener Tenerfiea Hoze Luis Oltra odlučio je da ga izvede iz igre u 89. minutu. Domaći navijači su ga nagradili aplauzom.

Dobio je Račić pohvale na društvenim mrežama, a njegovo izdanje propratili su i mediji iz Valensije.
Pokazao je da će u budućnosti biti velika zvezda. Protiv Himanstika je bio stratosferičan. Obavio je besprekorno sve defanzivne zadatke, a uspeo je da pruža pomoć navijačima. Na kraju i da asistira za drugi gol. Zapamtite da je to momak koji ima 20 godina, koji već ima međunarodno iskustvo sa Crvenom zvezdom. Pokazao je da bi već na leto mogao da bude osnova Valensije“, napisao je novinar Toni Hernandez.

 


tagovi

Uroš Račić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara