""
""

Srpska pijaca: Desetka Mladosti u Luganu, Javor sačuvao dvojicu kapitena, ali se oprostio od trećeg

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.17. | 09:51

Radomir Milosavljević nastavlja karijeru u Švajcarskoj, ekipa iz Ivanjice se oprašta od Stojakovića

Dugogodišnji prvotimac Mladosti i jedan od najboljih igrača ekipe Nenada Milovanovića u prošloj sezoni Radomir Milosavljević napustio je Lučane posle istorijske sezone i prešao u redove švajcarskog superligaša Lugana, koji će igrati u Ligi Evrope ove sezone.

Izabrane vesti

Milosavljević (25) je sedam godina proveo u Lučanima, bio je prvotimac od svoje 17 godine i glavna osovina ovog tima, pa je sada došao pravi trenutak za rastanak, a odlazak u Švajcarsku se može smatrati pravim potezom. Saradnja sa Lučancima istekla je i Nebojši Gavriću, koji je slobodan u izboru nove sredine.

Na upravi Mladosti je sada da ozbiljno pojača tim i skocka ga za nastup u Evropi, kako on ne bi predstavljao samo formalno učešće u evrokupovima.

Đogatović

Javor je produžio ugovore dvojici kapitena i dugogodišnjim prvotimcima Milovanu Miloviću i Vladanu Đogatoviću, ali se oprašta 37-godišnjeg Igora Stojakovića, koji je obeležio jedan deo istorije kluba iz Ivanjice. Kako piše Žurnal, ozbiljno interesovanje vlada za dvojicu-trojicu prvotimaca Javora, koji bi mogli da napuste klub ovog leta.

Dres prvoligaša Jagodine i u narednoj sezoni će nositi internacionalci Ađuru i Martins. Nigerijski vezista će tu ostati još najmanje godinu dana, dok brazilski ofanzivac ima ugovor na dve godine, što znači da takođe vezuje za Ćurane.

Uprava kluba će uskoro obaviti pregovore sa Lečićem, Miloševićem, Ristićem i Đukićem, posle čega će se jasno znati da li Jagodinci računaju na okosnicu tima i u narednoj sezoni.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

JavorMladost LučaniSrbijasrpska pijacaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara