""
""

Srpska pijaca: Napredak doveo zvučno pojačanje, brat Uga Vijeire hoće da igra Superligu

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.07.16. | 08:55

Radnički iz Niša rešio pitanje levog beka...

Srpski klubovi i dalje vredno rade na fudbalskoj pijaci. Iza nas je još jedan bogat dan kada su u pitanju odlasci i dolasci igrača u superligaške timove. Vest dana svakako je do sada najveće pojačanje Napretka - u Kruševac je stigao i Nikola Leković, doskorašnji levi bek Partizana.

Kako piše Sportski žurnal nekada jedan od najpouzdanijih defanzivaca domaćeg prvenstva stavio je paraf na ugovor sa Čarapanima i odmah se stavio na raspolaganje novom treneru Draganu Ivanoviću. Leković na Bagdalu stiže kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa poljskim Gornjikom, a crno-beli nisu želeli da ga zadrže po isteku pozajmice. On je, da podsetimo, igrao još za Rad, Bežaniju i Vojvodinu.

Izabrane vesti

Nema sumnje da će Nikola Leković biti izuzetno značajno pojačanje za Napredak u predstojećoj sezoni...

Pojačava se i Spartak. Subotičani su predstavili trojicu pojačanja o kojima se pisalo prethodnih dana (Ađuru, Anđić, Bašanović), a novost je to da je na probu stigao rođeni brat Uga Vijeire iz Crvene zvezde - Fabio. Radi se o 25-godišnjem vezisti koji je u Srbiju stigao u maju iz treće portugalske lige. On će narednih dana biti pod budnim okom trenera Černišova, posle čega će biti doneta odluka da li ostaje u Subotici.   

Poput Napretka, pitanje levog beka sa dnevnog reda skinuo je i niški Radnički. Iz Bačke je na Čair stigao 23-godišnji defanzivac Nikola Stanković koji je prošle sezone odigrao 23 meča za novog superligaša i dobio čak osam žutih kartona. Nije se upisivao u listu strelaca...

I za kraj potvrda iz Ivanjice da će iskusni golgeter Miloš Trifunović ponovo obući dres Javora. Nekadašnji napadač Crvene zvezde proletos je napustio kazahstanski Ortdabasi, tako da kraj Morave stiže kao slobodan igrač.

(foto: MN Press)


tagovi

Superligasrpska pijacaSrbijaNikola LekovićNapredak KruševacMiloš TrifunovićJavorfabio vijeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara