""
""

Srpska pijaca: Rnić u Fljamurtariju, Napredak doveo Argentinca, Rumuni opet kupili Trtovca...

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.07.16. | 10:09

Borac iz Čačka predstavio četvoricu novajlija u jednom danu

Jedni dovode pojačanja, drugi prodaju igrače i zarađuju - i srpska pijaca poput one evropske radi punom parom. Beogradska štampa, pres vih Sport i Sportski žurnal danas donose nekoliko aktuelnosti iz domaćih klubova...

Tokom prethodnih dana Metalac, Radnik i Novi Pazar radili su na prodaji svojih igrača i u tome tokom jučerašnjeg danas uspeli. Svakako najzanimljiviji transfer realizovali su Pazarci. Oni su prošle godine doveli centralnog beka Jasmina Trtovca iz rumunskog GAZ Metana, ovaj je odigrao jednu sezonu u Superligi, a onda su Rumuni ponovo odlučili da otkupe njegov ugovor.

Izabrane vesti

Trtovac u Medijaš stiže na izričit zahtev trenera Kristijana Pustaija

Prodajom Miloša Deletića zaradio je i Radnik. Jedan od najboljih igrača surduličkog superligaša prošle sezone potpisao je za AEL iz Larise. Sam Deletić otkrio je da su Grci platili obeštećenje Radniku, dodavši da ga je na prvom treningu sačekalo 5.000 navijača. AEL je inače nekadašnji šampion (titula 1988. godine) i dvostruki osvajač nacionalnog kupa koji se prošle sezone izborio za povratak u elitu. 

I još jedan odlazak. Ovoga puta iz Gornjeg Milanovca. Bek Metalca Miloš Rnić otisnuo se ni manje ni više nego u Albaniju i to u, za navijače Partizana ozloglašeni i dobro znani Fljamurtari...

A kada su u pitanju akvizicije naših elitnih ligaša, treba pomenuti da je Napredak dočekao inostrano pojačanje. U Kruševac je stigao Argentinac Marijano Berieks (27), kreativni vezista koji je do skora igrao u Čileu. Već na prvom treningu videlo se da je jako dobro spreman, a u skraćenom meču pokazao je da će biti veliko pojačanje povratnika u Superligu. Čarapani su u istom danu završili i transfer nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Borisa Varge (23), bivšeg igrača Inđije, Hajduka iz ČSK iz Čelareva. U pitanju je fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog. 

Pojačanja je predstavio i Borac iz Čačka. Kao što je i najavljeno ugovore sa Zebrama juče su ozvaničili Nemanja Mirosavljević (Rakovica), Lazar Stajčić (Jagodina), Nenad Kočović (Proleter NS) i Kenedi Asamoa (Gana). 

(foto: MN Press)


tagovi

Superligasrpska pijacaSrbijaRadnikNovi PazarNapredak KruševacMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara