Stam prepoznaje štopera kad ga vidi i šalje Fera u srce odbrane

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 22:31

Holanđanin ima njuh za takve stvari

Sve što bismo napisali o igračkim kvalitetima Japa Stama bilo bi suvišno. Robusni Holanđanin bio je strah i trepet čak i za najbolje golgetere sveta, a zbog svog ratničkog mentaliteta i izgleda kao da je član bande, pored strašnih fudbalskih kvaliteta, bio je jedan od najboljih štopera sveta krajem prošlog i početkom ovog milenijuma.

Kao takav i te kako može da oseti kada neki igrač ima potencijal da preusmeri svoj talenat na jednu od najizazovnijih pozicija. Tako je novi trener Fajenorda rešio da isproba vezistu Leroja Fera na novom mestu u timu, a holandski mediji tvrde da su i on i igrač zadovoljni kako se stvari zasad odvijaju.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 20. jul

Fer se u Roterdamu nalazi već dve sedmice na probi posle isteka ugovora u Svonsiju, zbog čega je slobodan igrač. Danas je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Karlsruea koju je Fajenord dobio s 1:0 u štoperskom tandemu sa Svenom van Bekom i bio je vrlo dobar.

Holanđanin se nada da bi mogao svoj status da promeni uskoro i dobije ugovor u Fajenordu, ali je Stam još oprezan i sačekaće pre nego što Feru ponudi stalnu saradnju.

Navodno, kondicioni treneri i klupski lekari zadovoljni su Ferovim fizičkim i zdravstvenim stanjem, tako da s te strane nema prepreka ka realizaciji ovog interesantnog projekta...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara