"Stadion FK Rad"
"Stadion FK Rad"

Stavljamo tačku na snegom zavejano 20. kolo Superlige!

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.12.17. | 10:52

U Čačak dolazi Napredak, Banjica će videti Meraklije, a Čukarički očekuje duel s ekipom iz Gornje Varoši

Stadion FK Rad

Sneg je juče bio jači od Građevinara, koji na stadionu Kralj Petar I, nisu mogli da podele fudbalski megdan sa Meraklijama. Isto se desilo i u Čačku na Gradskom stadionu kraj Morave, ali i na terenu Čukaričkog, gde je, takođe za 24 časa, odložena utakmica 20. kola sa Zemunom.

Izabrane vesti

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović tim povodom odobrio je da se odložene utakmice 20. kola odigraju danas. Čukarički sa Zemunom igra u 17.00, Borac dočekuje kruševački Napredak od 13.00, dok FK Rad sa Radničkim igra od 15 časova.

Gledajući unazad, FK Borac iz Čačka ne prati neka naročita sreća u susretima s Kruševljanima. Napredak je poslednjih godina redovno bio bolji rival, ali to ovoga puta ne mora da bude shvaćeno kao aksiom, budući da ekipa Igora Spasića igra sve bolje, uprkos kontroverznim dešavanjima u utakmicama s Partizanom, a zatim i sa Spartakom iz Subotice. Kada je reč o timu sa Banjice, ne treba smesti s uma da Građevinari u poslednje vreme imaju izuzetno nizak stepen realizacije, zbog čega se i nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli. Meraklije su ovogodišnju postavu Rada u petom kolu Superlige na Čairu savladale sa 2:0, dok je prošlogodišnje gostovanje Radničkog u Beogradu okončano GG remijem.

Kada je reč o susretu Čukaričkog i Zemuna, interesantno je da su superligaške novajlije u Gornjoj Varoši u okviru petog kola uspele sa 2:0 da savladaju ekipu sa Banovog brda. Golman Čukaričkog, Aleksandar Kirovski koji je skoro 20 godina proveo u Zemunu danas zbog nadavne operacije neće braniti mrežu Brđana. On se uoči utakmice ipak setio zaveta izrečenog zaveta.
“Još kada smo išli na utakmicu u Gornju Varoš želeo sam pobedu Čukaričkog možda više od svih. Posle poraza sam im još tad u Zemunu isto rekao da čekam decembar i da ćemo se na Brdu sigurno revanširati. Sve je izrečeno bez lažne skromnosti, nebitno da li ja branim ili ne, bitno je da Čuka pobedi”, rekao je Kirovski, a prenosi sajt FK Čukarički.

SUPERLIGA SRBIJE - zaostali  mečevi 20. kola

13.00: (2,90) Borac Čačak (2,90) Napredak Kruševac (2,55)
15.00: (3,30) Rad (3,00) Radnički Niš (2,25)
17.00: (1,25) Čukarički (5,20) Zemun (11,00) 

* Kvote su podložne promenama

(Foto: MN Press)


tagovi

bet analizaBorac ČačakČukaričkiNapredak KruševacOdloženi mečeviRadRadnički Nišsportsko klađenjeSrbijaSuper ligVladimir Bulatovićzemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara