"Ajmen Abdenur"
"Ajmen Abdenur"

Stiže skupa zamena za Otamendija: Abdenur na Mestalji za 32.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.08.15. | 16:14

Francuski mediji javljaju da je Tunižanin stigao u Španiju na preglede i potpisivanje petogodišnjeg ugovora sa Valensijom

Ajmen Abdenur

Valensija je u Monaku pronašla zamenu za Nikolasa Otamendija. Tunižanin Ajemen Abdenur stigao je u Španiju, gde bi tokom vikenda trebalo da prođe lekarske preglede i za sumu od ukupno 32.000.000 preseli se na Mestalju.

Izabrane vesti

Francuski mediji, L'Ekip i uredno obavešteni Radio Monako, izvestili su tokom popodneva da je klub iz Kneževine prihvatio inicijalnu ponudu Slepih miševa od čak 25.000.000 evra (plus 7.000.000 bonusa u zavisnosti od broja odigranih utakmica), pa će se 26-godišnji štoper preseliti u Primeru.

Jasno je da je Monako dobro prošao u ovoj transakciji, pošto je prodao za lepe pare fudbalera u čiji je dolazak iz Tuluza u leto 2014. uložio 13.000.000 evra. 

Abdenur je, takođe, celog leta priželjkivao transfer u inostranstvo, a ovog leta nije igrao zvanične utakmice za Monako. Zanimljivo, nije ga bilo ni u dvomeču za plasman u Ligu šampiona upravo protiv novog kluba.    

Govorilo se da ga želi Barselona, pa se pričalo da ga prati i Čelsi, ali je konkretna ponuda Katalonaca i Plavaca izostala, pa se Tunižanin na kraju odlučio za Valensiju.

Sa timom sa Mestalje Abdenur će potpisati petogodišnji ugovor, a promocija se očekuje najkasnije u ponedeljak.   

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaTransferiprelazni rok 2015MonakoAjmen Abdenur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara