Stižu li to sušna kolumbijska vremena?

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.04.18. | 13:40

Nekada posle GG4+ može da dođe i 0-2, jer u Aperturi nijanse kroje pravila

Vreme je ne da se presaberemo, već da počnemo da sabiramo! Kolumbijci mogu da budu efikasna fudbalska nacija, odnosno umeju da cepaju mreže po Aperturi... Savet je oprez, jer kako kolumbijske kopačke umeju da raspale po golu, tako umeju i da zaribaju. Večeras potencijalno možemo očekivati dve sušne partije.
Zato treba valjano razmisliti o igrama na golove... Eventualno se valja zabaviti nekim kombinacijama ishoda sa brojem pogodaka na tri susreta koliko danas odbrojavamo u 14. kolu tamošnjeg fudbalskog prvenstva.

Da prebrinemo prvu kladilačku brigu, tu su Envigado i Bukaramanga, koji od 2016. međusobno baštine X, ali i 0-2 tradiciju. Zapravo, teško ih je definisati, pošto su oba tima u 13. kolu ulovila GG4+ ishode, što će verovatno izostati večeras budući da je reč o timovima iz osrednjeg ligaškog ranga. Dakle, sredina tabele je njihova, pa će nešto veću šansu za punu bodovnu gozbu imati domaćin, koji pokušava da prekine sušnu seriju od čak četiri utakmice bez slavlja, sa ukupno tri remija na svom terenu. Zanimljivo je, ali istinito da je na pet međusobnih utakmica na Envigadovom terenu, čak četiri puta zaokruženo X tipovanje, poslednja dva puta sa identičnih 0:0! Dakle, sve vuče na malo golova...

Izabrane vesti

Onse Kaldas i Deportivo Tolma, 3+ tipovanje u međusobnoj borbi nisu izdali već tri godine. Valja znati da su prošle godine uz dve kobede Kaldasa dva puta zaokružili i GG igru, što ne bi čudilo i sada da dođe, budući da se domaćin već dva meča čupa iz mini serije poraza, a da Tolma na minulih pet mečeva ima samo jednu izgubljenu partiju...

Hunior je kao treća sila Aparture svakako u prednosti nad ekipom Santa Fea, smeštenog u donji dom prvenstva. Oprez, tabela je čudo, a ume i da prevari! Setimo li se dve pobede koje je Santa Fe proknjižio nad Huniorom prošle godine, biće nam jasno i zbog čega to kažemo. Uz to ne treba smesti s uma da je Hunior u seriji od dva uzastopna poraza, a da Santa Fe igra dve utakmice zaredom bez golova. Dakle, možda sušno bude i kod ovog para.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 23:00 1288 KOL 1 Envigado - Bucaramanga ug 0-2 1,62
Ukupna kvota1,62

KOLUMBIJA 1 – 14. kolo

Sreda
23.00: (1,95) Envigado (3,30) Bukaramanga (3,80)
Četvrtak
01.00: (2,20) Onse Kaldas (3,10) Deportivo Tolma (3,30)
03.00: (1,62) CPD Hunior (3,40) Santa Fe (5,90)

FOTO: Shutterstock


tagovi

Kolumbijasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara