""
""

Suarez ponovo u zoni sumraka?! Mislili ste da je Abdenur simulirao - pogledajte ponovo (VIDEO i FOTO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.15. | 10:09

Abdenur je na društvenim mrežama okačio fotografije, na kojima je čak tagovao Urugvajca. Dodatni komentar nije bio potreban

Barselona je zaustavljena na bučnoj Mestalji, ali Luis Suarez nije stopirao svoj golgeterski niz. Urugvajski centarfor bio je strelac jedinog pogotka za katalonski klub u remiju sa Valensijom (1:1), čime je mrežu zatresao u sedmom uzastopnom meču u Primeri, uz ukupno deset golova. Ali i pored svih fascinantnih statističkih podataka u centru pažnje španskih, pa i evropskih medija bio je Suarezov potez koji je podigao mnogo prašine. 

Izabrane vesti

Naime, Suarez se ponovo našao na tapetu zbog sumnjivog duela sa štoperom Valensije, Ajmenom Abdenurom. U prvom trenutku činilo se kao da se Tunišanin bavio lošom glumom, ali nakon detaljnih pregleda snimaka ispostavilo se drugačije. Izgleda da je Suarez ponovo pokazao svoju tamnu stranu. Ne baš kao u situacijama kada je ugrizao Ivanovića i Kjelinija, ali Abdenur nije prošao bez ožiljaka. Što na desnoj ruci, što na levom stopalu. A u prilog tome Abdenur je na društvenim mrežama okačio fotografije, na kojima je čak tagovao Urugvajca. Dodatni komentar nije bio potreban. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Via Facebook.com / @Aymen Abdenour)


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraLuis SuarezEvropaAjmen Abdenur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara