Sumailina poruka navijačima: Možemo do plej-ofa za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.07.18. | 14:43

Štoper iz Gane veruje u Zvezdin uspeh

Novi štoper Crvene zvezde Rašid Sumaila veruje da je transfer u Evropu došao u pravom trenutku, a da je dolazak baš u redove srpskog šampiona najbolja opcija za njegov dalji razvoj.

Sumaila je u razgovoru za medije iz Gane otvoreno rekao da je spreman da odgovori izazovu koji nosi igranje u crveno-beloj opremi i da će zajedno sa klubom probati da raste tokom sezone. Kvalifikacije za Ligu šampiona počinju već naredne srede gostovanjem Spartaksu u Letoniji, a dojučerašnji štoper kuvajtske Al Kadisije veruje da Zvezda može da dogura daleko - bar do poslednje runde kvalifikacija.
"Svaki klub ima svoje ambicije mi kao igrači moramo da imamo to na umu. Moramo da budemo pobednici, moramo da budemo spremni za veliki napor da bismo ostvarili sve što želimo", rekao je Sumaila i nastavio:
"Verujem da će Crvena zvezda igrati u plej-ofu za Ligu šampiona i pomoći ću klubu da do tog uspeha stigne. Takođe ću uraditi sve što mogu da ekipa bude što bolja u svim takmičenjima. Do toga ću stići uz pomoć navijača i njihov huk. Radiću mnogo kako bismo svi uspeli".

Izabrane vesti

Kako sam ističe – nije mogao da izabere bolju sredinu za dalji napredak.
"Ovo je najbolje za moju dalju karijeru. Moram da zahvalim Bogu što mi je dao novu šansu i molim se da mi On pomogne da uspem".

Podsetimo, Sumaila je u Crvenu zvezdu stigao kao pozajmljen igrač, uz pravo otkupa, a u sastavu bi trebalo da zameni sunarodnika Abrahama Frimponga. Crvena zvezda bi uskoro trebalo da završi veliki transfer Miloša Degeneka, budućeg partnera Vujadinu Saviću u odbrani.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Rašid Sumaila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara