Tedić: Voleo bih da ponovo pogodim protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.12.19. | 16:32

Čukarički spušta jesenju zavesu na Marakani

U poslednjoj utakmici ove jeseni na Marakani u nedelju odbranu Crvene zvezde napadaće fudbaler Mančester sitija. Slobodan Tedić, zlatno dete Čukaričkog, koji je već potpisao za engleske Građane, predvodiće Brđane u pokušaju da sapletu jesenjeg prvaka na spuštanju zavese na 2019. godinu.

Jednom je Tediću uspelo da u dresu Čukaričkog na Marakani matira crveno-bele, ali je njegov tim izgubio 2:1.
Voleo bih da ponovo zatresem mrežu na gostovanju Zvezdi. Taj gol mi je izuzetno drag, uz prvenac koji sam postigao sezonu ranije protiv Vojvodine. Posebno zbog činjenice da sam tada prvi put bio starter u dresu Čukaričkog“, rekao je Tedić za sajt Čukaričkog.

Izabrane vesti

Iako je Zvezda dominantno došla do jesenje krune, napadač Čukaričkog poručuje da će Brđani doći na Marakanu po pobedu.
Ukoliko budemo imali nerešen ishod, nećemo ga braniti, već ćemo ići na pobedu. Nećemo odstupati od našeg stila igre. Znamo ko nam je protivnik, znamo njegove kvalitete, verujem da će biti šansi na obe strane“.

Računaju Brđani i na umor srpskog prvaka.
Želimo da kalendarsku godinu završimo na najlepši mogući način i da probamo da eventualno iskoristimo Zvezdin umor i činjenicu da ni njima neće biti lako posle nesrećnog poraza u Atini. Ali, pre svega, moramo da odigramo izuzetno kvalitetno, pa tek onda možemo nečemu da se nadamo“, podvukao je Slobodan Tedić.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara