The special (g)one: Murinjo bi uskoro mogao da dobije otkaz

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.09.18. | 12:21

Mančester Junajted ima najgori start sezone u poslednjih 29 godina

Ljudi iz stručnog štaba Mančester Junajteda kažu da bi Žoze Murinjo mogao uskoro da dobije otkaz, piše Dejli Mejl. Možda već naredne sedmice… Crveni đavoli su igrali jako loše u porazu od Vest Hema od 1:3 i na taj način su zabeležili najgori start sezone u poslednjih 29 godina. Tim Žozea Murinja ima devet bodova manje od prvoplasiranog Mančester Sitija i Liverpula.

Igrači i stručni štab su otvoreno diskutovali šanse da Murinjo dobije otkaz, a pomenuti su se u Mančester vratili vozom u subotu popodne.

Izabrane vesti

Celu situaciju komentarisao je Rio Ferdinand.
"Neke velike odluke slede u Mančesteru sada. Hijerhijha i vrhuška kluba imaju razgovore na tom nivou kako bi odlučili šta dalje. Ne deluje mi da ima zajedništva u svlačionici. Očekujem odluke o menadžeru, ekipi, kako će se klub kretati dalje. Mora da bude nekih ispravki", rekao je Ferdinand.

Mančester je već imao problema sa ispadanjem iz Liga Kupa od Derbija, kao i sa snimcima sa treninga gde se vidi da odnosi Murinja i Pogbe nisu dobri.

I Pol Skols je govorio na poluvremenu meča protiv Vest Hema o situaciji u Junajtedu.
"Verovatno je jednako loše kao što to gledate od Junajteda već neko vreme. Pričali smo o pristupu pre utakmice. To je dovedeno u pitanje poslednje četiri sedmice. Danas se opet dovodi u pitanje. Nema gladi i želje", rekao je Skols.

Ed Vudvord je rekao zvanično da neće donositi odluku i lomiti preko kolena i zbog činjenice da Junajted već u utorak igra protiv Valensije. I verovatno će odluku malo odložiti. Zapravo, samo je pitanje dana.

Naravno, davanje otkaza Murinju neće biti laka odluka jer bivši trener Čelsija i Real Madrida prima 15.000.000 funti godišnje.

O trenutnoj situaciji u Mančester Junajtedu možda najbolje govore reči Rija Ferdinanda.
Ovo može da bude najgora sezona Mančester Junajteda u istoriji ako se nešto ubrzo ne promeni”.

Jako loša situacija na Old Trafordu...

Foto: Action images


tagovi

Žoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara