"Radost Dumbije"
"Radost Dumbije"

To je onaj stari Dumbija! Veliki preokret CSKA za LŠ, Sporting da poradi na ofsajd zamkama (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.08.15. | 22:49

Portugalski tim je imao u džepu plasman u elitno takmičenje, ali je u drugom poluvremenu prokockao veliku prednost

Radost Dumbije

Trebalo je fudbaleri Sportinga iz Lisabona dobro da obrate pažnu na prethodni meč moskovskog CSKA u ruskoj Premijer ligi. I da shvate da ruska Armija nikad ne odustaje! Na sličan način kao minulog vikenda, fudbaleri moskovskog CSKA su veliki preokretom protiv Sportinga došli do pobede u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona, pobedom od 3:1 nadoknadili poraz iz prvog meča i plasirali se u elitno takmičenje.

Izabrane vesti

Imao je Sporting 2:1 iz prvog meča, imao je gol prednost posle prvog poluvremena u Moskvi zahvaljujući još jednom pogotku letošnjeg pojačanja Teofila Gutijereza, ali je na kraju brutalno nokautiran. Sejdu Dumbija je zablistao i pokazao da u Romi nisu umeli da ga iskoriste. Napadač iz Obale Slonovače je sa dva gola trasirao Armejcima put do pobede. Prvi je postigao posle tragikomične intervencije odbrane gostiju, a drugi posle sjajno izbegnute ofsajd zamke i prelepe asistencije Ahmeda Muse.

A onda je Ahmed Musa u 85. minutu ulogu asistenta zamenio ulogom strelca i odveo CSKA u Ligu šampiona. Pročitao je gde će Džagohev uputiti loptu, opet izbegao ofsajd zamku i odveo Armejce u elitno takmičenje. Tako će i Rusi i Portugalci imati po dva predstavnika u Ligi šampiona.

(FOTO: Action images)


tagovi

Teofilo GutijerezSporting LisabonSejdu DumbijaRusijaPortugalLiga šampionaKvalifikacije za LŠEvropaCSKA MoskvaAhmed Musa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara