Zlatan Ibrahimović (©Reuters)
Zlatan Ibrahimović (©Reuters)

Novi Ibrin ugovor košta Milan 10.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 14:34

Navodno, sve je gotovo, čeka se samo Zlatanov paraf...

Vreme ističe, Milan mora da krene u konkretnu akciju i reši svoje najvažnije pitanje. Radi se o slučaju Zlatan Ibrahimović. Kako navode pojedini italijanski mediji Paolo Maldini i njegovi najbliži saradnici doneli su odluku koja glasi: Ibra ostaje, dobiće novi ugovor!

Velike dileme oko želje čelnika Rosonera nije ni bilo, pitanje se postavljalo samo da li će slavni klub biti u mogućnosti da ispuni finansijske zahteve Mina Rajole. Dobri izgledi da se Milan vrati u Ligu šampiona, kao i nepobitan osećaj da ovaj sastav Stefana Piolija suštinski zavisi od Ibre, očito su bili presudni za konačnu odluku da 39-godišnjem napadaču bude ponuđen nastavak saradnje na još godinu dana.

Izabrane vesti

Razume se, tu je i više nego zadovoljavajući učinak kojim je Zlatan vukao Milan u dosadašnjem delu sezone - 17 golova i dve asistencije na 23 utakmice.

Činjenica da je Ibrahimović sposoban da i dalje igra na vrhunskom nivou dala je argumente Minu Rajoli da ponovo izgura veoma dobru cenu. Tako se spekuliše da će za novi jednogodišnji ugovor Šveđanin dobiti približnu sumu kao u prethodnom, odnosno da će to klub koštati oko 10.500.000 evra.

Po trenutnom ugovoru Ibra zarađuje 7.000.000 i na desetom je mestu najplaćenijih igrača Serije A.


tagovi

Zlatan Ibrahimović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara