Tadićev respekt Hetefeu: Pravi su ratnici, idu i preko limita

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.02.20. | 16:45

Moramo da iskoristimo prostor koji ostave iza leđa, ističe Dušan

Prošle sezone je za minut Ajaksu izmaklo finale Lige šampiona, a ove će proleće početi u Ligi Evrope. Pa dokle stigne. Ali, već na prvom stepeniku velikana iz Amsterdama čeka vrlo neugodan rival – Hetafe.

Španski klub je u strahovitom usponu u poslednje dve sezone, cilj mu je da se domogne Lige šampiona i za sada je u Primeri na dobrom putu. Koliko je u ovom momentu spreman da se suprotstavi klubovima iz elite, pokazaće mu dvoboj sa Ajaksom.

Izabrane vesti

Srpski as Dušan Tadić, lider holandskog giganta, izuzetno respektuje Hetafe i sa velikim dozom opreza dočekuje prvi meč u Španiji.
Oni su pravi ratnici. Bore se za svaku loptu, zaista daju sve od sebe u svakom trenutku. Fizički su vrlo snažni i spremni su da idu preko svojih granica, ako je potrebno”, naglasio je Tadić.

Dobro je srpski napadač upoznat sa kvalitetima Hetafea. Imao je dva meseca da se pripremi za ovaj dvoboj.
Hetafe ima vrlo jak tim, gledao sam ga prošle subote protiv Barselone. Izgubili su 2:1, ali je lako moglo da bude 2:2. Iskreno, zaslužili su bod. Usudili su se da napadnu nasred Nou Kampa, povremeno nisu dozvoljavali ni golmanu da zadrži loptu. Moramo dobro da se pripremimo za četvrtak”.

Snimio je Tadić i slabije tačke Hetafea.
Ako zaigru presing na našoj polovini, ostaviće dosta prostora iza leđa. Moramo da iskoristimo tu dubinu i da brzo odigravamo i menjamo strane, da to iskoristimo. Neće biti lako, ali mi smo Ajaks, želimo da stignemo daleko u Ligi Evrope”, poručio je Dušan Tadić.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara