Totenhem je veći od svakog igrača, pa i od Harija Kejna

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.19. | 16:17

Vesti o težini povrede još nisu stigle, prvotimci Totenhema se nadaju da pauza neće biti duga, ali smatraju da će klub uspeti da iznese trenutnu situaciju i bez sjajnog napadača nastavi da beleži dobre rezultate

Povreda Harija Kejna na jučerašnjem meču sa Mančester Sitijem rastužila je sve u redovima Pevaca, a najviše Maurisija Poketina, koji je tokom meča često ulazio u komunikaciju sa Fabijanom Delfom, iako se na snimcima jasno vidi da prvotimac Građana nije bio kriv u tom trenutku, pa je kasnije došlo do pozdrava.

Vesti o težini povrede još nisu stigle, prvotimci Totenhema se nadaju da pauza neće biti duga, ali smatraju da će klub uspeti da iznese trenutnu situaciju i bez sjajnog napadača nastavi da beleži dobre rezultate.
"Postizaćemo golove sa i bez Harija u timu. Znamo koliko nam je važan, nadamo se da nije toliko ozbiljno i da pauza neće biti preduga. Ali, mi imamo sjajne igrače koji mogu da ga zamene kada je povređen, baš kao što je bio slučaj prošle noći", rekao je Hari Vinks.

Izabrane vesti

Konkretno, u jučerašnjoj situaciji, odgovornost je preuzeo Hjong Min Son. Sjajni Korejac je postigao pobedonosni pogodak.
"Videćemo za Harija. Naravno, on je jedan od glavnih igrača u timu. Ako treba da igramo bez njega, svi ćemo biti spremni da pomognemo ekipi, baš kao što smo radili u nekoliko slučajeva ove sezone", rekao je Ugo Loris.

Odlični čuvar mreže insistira na tome da je Totenhem veći od svakog igrača.
"Svi znamo Harijevu važnost. On je sposoban da postigne odlučujuće golove, ali to je dobra šansa i za druge igrače da pokažu svoj kvalitet, imamo talentovan tim. Naravno, u fudbalu morate da imate najbolje igrače u dobroj formi da biste postigli velike stvari, ali najvažnije je da vaš tim ima zajedništvo", rekao je Loris.

Foto: Reuters


tagovi

Hari Kejn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara