TRANSFERI - utorak, 16. jul

Vreme čitanja: 16min | uto. 16.07.19. | 23:52

Pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Ale u Vest Hemu za 50.000.000! Opširnije OVDE
- Roma kupila Manćinija! Opširnije OVDE.
- Juventus dovodi desnog beka Benfike u trampi za Perina. Opširnije OVDE.
- Inter diže ponudu za Lukakua. Opširnije OVDE.
- Totenhem nudi 60.000.000 za Bejla. Opširnije OVDE.
- Barsa nudi Kutinja, Dembelea i 40.000.000 Opširnije OVDE.
- Atletiko Madrid doveo Marija Ermosa! Opširnije OVDE.
- Kad ne može De Liht, može Dijalo! Opširnije OVDE.
- Arsenal završava Evertona Soareša! Opširnije OVDE.
- Inter pozvao Najngolana da se vrati! Opširnije OVDE.
- Marselj dogovorio Darija Benedeta! Opširnije OVDE.
- Žordan Veretu ipak u Romi! Opširnije OVDE.
- Lajpcig oborio klupski rekord za Lukmana! Opširnije OVDE.
- Danijele De Rosi ide u Boku Juniors! Opširnije OVDE.
- Matijs De Liht sleteo u Torino! Opširnije OVDE.
- Enrike Serezo rekao da Atletiko nije u kontaktu s Realom za Hamesa?! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bi bilo sve za večeras. Laku noć želi vam Nikola Stojković i zakazuje novo druženje već u sredu ujutru. 

23.34 - BOMBA: Đanluka Di Marcio po dobrom, starom običaju bombarduje u kasne večernje časove! Agent Vlado Lemić bio je večeras u Casa Milan na pregovorima oko transfera Luke Modrića!

23.26 - Preokret! Barselona ipak neće aktivirati povratnu klauzulu za Marka Kukurelu, a radio Katalunja javlja da je klub već izabrao čoveka koji će biti konkurencija Đordiju Albi i sve će biti poznato sledeće nedelje. Glavna meta ostaje Žunior Firpo!

23.10 - Šta se ovo dešava oko Hamesa Rodrigeza?! Prvi čovek Atletika Enrike Serezo izjavio je da Rohiblankosi nisu ni u kakvom kontaktu oko Kolumbijca?! Opširnije OVDE.

23.04 Tomas Tuhel potvrdio da je Nejmar želeo (?!) da ide iz PSŽ.
“Svi smo u klubu upoznati s tim da je Nejmar želeo da ode iz kluba pre Kopa Amerika. Ali, on je i dalje igrač PSŽ“, poručio je Tuhel.

Najava ostanka ili rastanka u bliskoj budućnosti?

23.02 ODBIJENO: Lil je danas vrlo aktivan, ali je ove večeri dobijeno i jedno kategoričko „NE“. Lokalni mediji bliski Lilu kažu da je Anže odbio njihovu ponudu od 15.000.000 evra i bonuse za vezistu Žefa Ren Adelaida. Anže traži bar 20.000.000 evra, bez bonusa. Porto je takođe dao svoju ponudu, navodno nešto bolju od Lilove.

22.43 ZVANIČNO: Aston Vila je potpisala dojučerašnjeg štopera Remsa Bjorna Englesa za 8.000.000 evra. Nema zvaničnih informacija do kada je potpisao, ali nezvanično se pominje 2023. godina.

22.36 ZVANIČNO: Ren je vratio Žeremija Morela. Fudbaler poreklom s Madagaskara potpisao je jednogodišnji ugovor, a stiže kao slobodan igrač pošto mu je 1. jula istekao ugovor s Lionom.

22.25 - GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO!!! Matijs de Liht je upravo sleteo na aerodrom u Torinu, gde su ga dočekali ljudi iz Juventusa! Konačno dobijamo završno poglavlje koje se možda i predugo čekalo! Opširnije OVDE.

22.15 - Galatasaraj je doveo vezistu Obale Slonovače i Fulama Žan Mišela Serija na jednogodišnju pozajmicu! 

21.49 - Još jedan Srbin u hrvatskom šampionatu. Miloš Radivojević potpisao za Slaven Belupo. Opširnije OVDE.

21.42 BOMBA: Đanluka di Marcio trese Evropu! Danije de Rosi ne planira da ide u penziju, već je na pragu odlaska u Boku Juniors! Ako se obistini, redakcija portala MOZZART Sport neće moći da dočeka prvi Superklasiko! Opširnije OVDE.

21.30BOMBA: Novinar Bilda Kristijan Falk, koji je kategorički odlično upoznat sa dešavanjima u Bajernu, javlja da je sportski direktor nemačkog šampiona Hasan Salihamidžić bio na tajnom sastanku u Parizu. Svi tvrde da su u pitanju razgovori s Espanjolom za Marka Roku i dogovor o kojem smo pisali. Teško da može nešto da promakne Falku...

20.48 Malkomovi agenti imali su sastanak sa čelnicima Barselone i poručili im da Brazilac želi da ide iz kluba ako ne bude dobio više minuta na terenu. Barselona to ne može da mu obeća, a za obeštećenje traži 60.000.000 evra.

20.41 - Nisu samo Kiran Tripijer i Serž Orije ti koji odlaze iz Totenhema. Zvanično je objavljeno da Deni Rouz nije prijavljen za turneju po Aziji, što samo potvrđuje priče da je stvarno blizu odlaska. Rouz je procenjen na 27.000.000 evra, ali još nema konkretnog kupca na vidiku.

20.34 - Sportski direktor Boke Juniors Nikolas Burdizo izjavio je za Foks Sport da se iskreno nada da će Eduardo Salvio doći u Buenos Ajres do kraja nedelje.
“Ako završni pregovori prođu kako treba, Eduardo će nam se priključiti do kraja sedmice, što će biti ogromno pojačanje za nas“, rekao je Burdizo.

20.29 - Milan je odustao od kupovine Dejana Lovrena i sada se posvetio angažovanju Erika Bajija iz Mančester junajteda. Opširnije OVDE.

20.20 - Aurelio de Laurentis otkrio da je Nikola Pepe i definitivno meta Napolija! Opširnije OVDE.

20.14 - Hajduk iz Splita na pragu je najvećeg transfera u klupskoj istoriji! Domagoj Bradarić se seli u Lil u operaciji koja garantuje fiksno obeštećenje, bonuse i procente od naredne prodaje. I, što je najvažnije, sav novac ide u klupsku kasu. Opširnije OVDE.

20.09 Aurelio de Laurentis digao glas protiv Reala zbog Hamesa Rodrigeza.
“Nikako ne mogu da razumem kako je Bajern mogao da dovede Hamesa na pozajmicu, a mi moramo da platimo 42.000.000 evra. Kad bi nam dali da ga pozajmimo, imao bih novac za druge igrače“.

Opširnije čitajte OVDE.

20.00 ZVANIČNO: Lil je doveo defanzivnog vezistu iz Angole Manuela Kafumanu, popularnog Šoua. Ovaj 22-godišnjak dolazi u Lil iz tima po imenu Prvi Avgust i plaćen je 2.000.000 evra. Ugovor potpisan do juna 2024.

19.43 GOTOVO: Lajpcig i Everton su se našli na 25.000.000 evra za Ademolu Lukmana! Opširnije OVDE.

19.35 BLIZU! Bajern deluje ekspresno, Marka javlja da je postignut dogovor sa Espanjolom za Marka Roku! Biće uplaćena otkupna klauzula od 40.000.000 evra. Cenimo da će sve biti gotovo do kraja sedmice, ako ne i pre.

19.26 ZVANIČNO: Lion je doveo supertalentovanog 16-godišnjaka Elija Vizu i s njim potpisao profesionalni ugovor. On dolazi iz Lavala, a Lion je u obavezi da za njega plati trening kompenzaciju. Ugovor je potpisan na tri godine. 

19.23 - Borusija Menhengladbah će uskoro završiti transfer Markusa Tirama za sumu između 10.000.000 i 12.000.000 evra. To je potvrdio i sportski direktor Maks Eberl.
“Imam dobar osećaj i mislim da smo vrlo blizu realizacije transfera“.

Markus igra za Gengan i jedan je od sinova legendarnog Francuza Lilijana. Markusov brat Kefren igra za Nicu.

19.14 - E, ovo je zanimljivo. Lester je uključio Harija Megvajera na listu igrača za prvu pripremnu utakmicu protiv Skantropa večeras. Ne treba da podsetimo da je celo Ostrvo juče odjekivalo da se Megvajer seli u Mančester...

19.00 GOTOVO: Evo malo radosti i za nas, završava se jedna od najdosadnijih priča ovog leta. Žordan Veretu ipak ide u Romu, potvrđuje jučerašnja pisanja Đanluka di Marcio! Svi detalji su poznati – obeštećenje 17.000.000 evra. Opširnije OVDE.

18.55 - Inter je odlučio da će napadač Samuele Longo otići na pozajmicu u Deportivo pošto bude završio obaveze na turneji po Kini.

18.40 ANALIZA: Ko najbolje prolazi na fudbalskoj pijaci? Opširnije OVDE.

18.33 - Flamengov predsednik Rodolfo Landrim sastaće se uskoro sa Filipeom Luisom u Madridu. Dojučerašnji fudbaler Atletika tada će morati da donese konačnu odluku po pitanju dolaska u Brazil.

18.29 ZVANIČNO: Betis je na društvenim mrežama objavio da je doveo Alfonsa Pedrasu iz Viljareala! Pozajmica uz pravo otkupa narednog leta. Odličan transfer za Andalužane, jer Pedrasa uspešno pokriva kompletnu levu stranu terena. 

18.26 - Madridska Marka kaže da se dolazak Kirana Tripijera u špansku prestonicu očekuje večeras ili sutra ujutru, posle čega slede pregledi i završetak transfera vrednog 30.000.000 evra.

18.10 BLIZU! Nije Fjorentina, već – Marselj! Olimpik je završio transfer Bokinog golgetera Darija Benedeta za 16.000.000 evra, iako je Boka prvobitno tražila 21.000.000. Opširnije OVDE.

18.00 - Parma hoće još jednog fudbalera Atalante! Pored Andreasa Kornelijusa za koga će platiti 6.500.000 evra, klub sa Tardinija hoće i 19-godišnji vezista Dejana Kulusevski. Radi se o mladom švedskom reprezentativcu makedonskih korena, a formula posla je jednogodišnja pozajmica.

17.51 - Preokret! Inter je pozvao Radžu Najngolana da se priključi klupskim pripremama u Kini, dok je Mauro Ikardi i dalje u Milanu. Da li ovo znači da je Antonio Konte promenio mišljenje o Belgijancu? Opširnije OVDE.

- Inače, pošto smo zaboravili da odjavimo smene, od 16 časova sa vama je Nikola Stojković, dok je Aleksandar Gligorić završio nešto ranije pošto ga čekaju obaveze oko kvalifikacija za Ligu šampiona

17.45 - Bajern je naciljao novu metu u veznom redu. Posle neuspelog pokušaja da se kupi Rodri iz madridskog Atletika, Bajern želi Marka Roku iz Espanjola koji ima otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra! Opširnije OVDE.

17.35 Skaj Sport javlja da je Atletiko Madrid u sklopu pregovora za Kirana Tripijera Totenhemu ponudio ugovor Anhela Koree. Podsetimo, Korea odavno nije među omiljenim igračima Dijega Simeonea, a trenutno nije jasno da li Totenhem uopšte želi Argentinca...

17.26 BOMBA: Arsenal je izgleda dogovorio transfer brazilske senzacije Evertona Soareša iz Gremija! Brazilski Foks Sport i UOL tvrde da su Arsenalovi doktori već u avionu za Brazil kako bi Everton obavio medicinske preglede! Opširnije OVDE.

17.22 - Iskusni štoper Bresta Antoni Veber uskoro će pojačati Kaen. On je trebalo da postane slobodan igrač ovog leta, ali je Brest izborio ulazak u viši rang što mu je automatski produžilo ugovor na još godinu dana. Sada ga Brest ne da bez obeštećenja i dva kluba dogovaraju uslove transfera. No, neće biti problema.

17.19 - Iskusni defanzivac Toma Orto želi da napusti Ankaragudžu pošto ne isplaćuju plate. Za njega su zainteresovani Makabi iz Haife, Amijen i Panatinaikos.

17.14 ZVANIČNO: PSŽ je objavio dolazak Abdua Dijaloa iz Dortmunda! Transfer za kapitena mlade reprezentacije Francuske vredan je 32.000.000 evra, a ugovor će biti potpisan na pet godina. Opširnije OVDE.

17.05 - GOTOVO: Atletiko je kompletirao štoperski tandem za novu sezonu jer stiže Mario Ermoso iz Espanjola! Opširnije OVDE.

17.02 - Kako se može čuti s Ostrva, dozvolu za odlazak iz Londona ima i Serž Orije, a Totenhem umesto njega i Tripijera želi da dovede Hirokija Sakaija iz Marselja, jer je on navodno bek po ukusu Mauricija Poketina.

16.55 BOMBA: Iz neba, pa u rebra! Uznapredovali su pregovori Atletika i Totenhema za Kirana Tripijera. Dakle, ništa od Elseida Hisaja, stiže engleski reprezentativac za koga bi transfer trebalo da bude gotovo do početka vikenda! Opširnije OVDE.

16.45 - Barselona je intenzivno razmišljala o tome da aktivira klauzulu i vrati nazad Marka Kukurelu iz Eibara i maločas je to učinila. Ovaj posao neće ugroziti Barsin budžet, pošto se radi o sumi od 4.000.000 evra, a klub zahteva da se igrač priključi na pripremama do sutra. Da li to znači da je Barsa odustala od Žuniora Firpa?

16.29 ODBIJENO: Kako rimski Korijere delo Sport tvrdi Napoli je odbio ponudu od 20.000.000 evra za Simonea Verdija od Sampdorije. Torino je navodno ponudio 21.000.000 evra plus bonuse, ali je i to Napoli sklonio u stranu.

16.25 - Treća i poslednja vest sa stadiona Pjer Morua: Rukovodeći kadrovi kluba juče su održali sastanak kako bi pokušali da se dogovore oko toga koju ponudu za Nikolu Pepea da prihvate. A, pored Arsenalove tu je i vrlo primamljiva kombinacija iz Napulja. Opširnije OVDE.

16.19 - Druga vest iz Lila: Dogovoren je transfer turskog čuda Jusufa Jazidžija iz Trabzona! Mnogi ga verovatno pamte po tome što ga je Lacio želeo kao zamenu za Sergeja Milinković Savića. Opširnije OVDE.

16.12 - Malo vesti vezanih za Lil. Prva – Monako je dogovorio dolazak kapitena Doga Adame Sumaoroa za 13.000.000 evra. Medicinski pregledi su trenutno u toku! Opširnije OVDE.

16.08 ZVANIČNO: Ruslan Malinovski je novi fudbaler Atalante! Ugovor je potpisan na pet godina, a obeštećenje iznosi 15.000.000 evra.

15.50 - Nekada je igrao za Sampdoriju, a sada ga želi Đenova. Brazilski vezista Fernando iz moskovskog Spartaka je želja Grifona i opet bi mogao sa istoka Evrope put Ligurije. Pre tri godine ga je Sampdorija platila Šahtjoru 8.000.000 evra, a godinu kasnije ga prodala Spartaku za 12.500.000 evra. Sada Moskovljani traže 11.500.000 evra za njega. Ako ne dovede njega. Đenova će pokušati Matijasa Kranevitera iz Zenita. 

15.39 - Poznati agent Vlado Lemić je danas došao na sastanak u Kaza Milan kako bi pregovarao sa Milanovim direktorima o transferu njegovog klijenta Dejana Lovrena. Rosoneri traže štopera, Lovren je jedna od opcija, a druge su Matija Nastasić, Herman Peselja, a od juče i Fabijen Šer iz Njukasla. Klop ne želi da proda Lovrena, ali igrač bi mogao da zatraži transfer... Ako mu Milan ispuni finansijske zahteve od skoro 5.000.000 evra po sezoni. 

15.31 - Bešiktaš želi levog beka Rizu Durmisija iz Lacija koji je razočarao u Rimu od letošnjeg transfera iz Betisa. Turci hoće Danca na pozajmicu s pravom otkupa ugovora za 8.000.000 evra narednog leta. Lacio je na potezu... 

15.23 - BLIZU! Španski mediji javljaju da se Dani Sebaljos odlučio za Arsenal i da se samo čeka zeleno svetlo Reala za transfer u severni London. Opširnije OVDE

15.15 - SPAL i Breša će se verovatno naredne sezone boriti za opstanak u Seriji A, a sada se bore na fudbalskoj pijaci za potpis Marijuša Stepinskog. Poljski napadač iz Kjeva je velika želja oba kluba. Breša je ponudila 3.500.000 evra, a Kjevo traži milion i po više. 

15.09 - ZVANIČNO: Zagrebački Dinamo je potpisao trogodišnji ugovor sa švajcarskim levim bekom Fransoom Mubanđeom. On je kupljen od Tuluza za 2.000.000 evra. Veliko pojačanje za Modre!

15.01 - AEK želi Filipa Malbašića, a Tenerife je raspoložen za pregovore. Španci traže 500.000 evra za srpskog ofanzivca kako bi prikupili novac za dovođenje italijanskog napadača Samuelea Longa iz Intera kojeg još žele Deportivo i Saragosa. 

14.54 - Dani Alves je spreman da smanji finansijske zahteve za ugovor u Arsenalu. Brazilac je na početku tražio 7.000.000 evra neto godišnje, a sada stižu vesti da bi pristao i na 5.500.000 evra za sezonu. 

14.43 - Posle dovođenja Đanluke Lapadule iz Đenove, Leće želi još jedni poznato ime u napadu. Meta je Simone Zaza iz Torina. 

14.37 - Posle ideja o dolascima Gonzala Iguaina iz Juventusa i Marijana Dijasa iz Real Madrida, Roma je došla na novu ideju. U pitanju je talentovani Rafael Leao iz Lila kojeg u Francuskoj već zovu "novi Mbape"

14.31 - GOTOVO! Pojačao se i Gengan. Iz Nanta je za 3.000.000 evra došao napadač Markos Koko koji će sutra obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor na četiri godine. 

14.23 - Iskusni napadač Roberto Soldado će uskoro biti promovisan kao novo pojačanje Granade. Dolazi iz Fenerbahčea. Potpisao je ugovor na godinu dana s opcijom da se saradnji produži na godinu dana. 

14.17Marka javlja da je Barsa baš ozbiljna u nameri da angažuje Žuniora Firpa iz Betisa. Traži se alternativa Đordiju Albi, propala je opcija sa Filipem Luisom i sada je Firpo jedino rešenje. Iako mu je klauzula čak 50.000.000 evra, Betis je spreman da pregovara. Liverpul je drugi zainteresovani klub za ofanzivnog beka mlade reprezentacije Španije. 

14.09 - Iskusni srpski defanzivac Nenad Tomović bi i pored ispadanja Kjeva, mogao da ostane u Seriji A. Za Tomovića se interesuje SPAL. Opširnije OVDE

14.02 - Pisali smo jutros o interesovanju Lacija za Gustava Gomeza, a evo i detalja ponude. Rimljani nude Palmeirasu 8.000.000 evra za Paragvajca. Podsetimo, Brazilci su otkupili Gomeza od Milana pre nekoliko nedelja za 4.500.000.

13.51 - Breša je ozbiljno zagrizla za srpskog štopera Slobodana Rajkovića koji traži novi klub posle propasti Palerma, ali problem je Rajkovićeva visoka plata koja na bruto godišnjem nivou iznosi 1.300.000 evra. To je za Brešu preskupo. 

13.43 - Nica vodi u trci za Sofijana Bufala! Marokanac je pre par godina bio hit francuskog fudbala kada je igrao za Lil i bio najbolji dribler lige. Postao je tada najskuplji igrač u istoriji Sautemptona, ali se nije snašao u Premijer ligi. Prošle sezone je igrao na pozajmici u Selti, a sada cilja povratak u Francusku. Iako su Bordo i Marselj do sada najčešće pominjani kao moguće destinacije, Nica je sa ponudom od 10.000.000 evra iskočila u prvi plan. 

13.35 - Sporting iz Hihona čeka da španski štoper Mark Valijente raskine ugovor sa Partizanom pa da potpiše za njih. Španac nije u planovima Sava Miloševića, trenira sa drugim timom, ali ne želi da raskine ugovor dok mu se ne isplate zaostala dugovanja. 

13.29 - GOTOVO! AEK iz Atine je dobio pojačanje iz Rome. Grci su dogovorili transfer mladog veziste Danijelea Verdea. Platiće 1.000.000 evra za njegovu kupovinu i Romi će pripasti 30 odsto od narednog transfera. Verde je minulu sezonu proveo na pozajmici u Valjadolidu. 

13.21 - BLIZU: Lajpcigov mladi golman Jan Mvogo je na korak od prelaska u Augsburg koji je za njegovu kupovinu ponudio zadovoljavajućih 5.000.000 evra. 

13.15 - Kontroverzni Ravel Morison, nekada jedan od najvećih talenata Mančester Junajteda, uspešno je prošao probu u Šefild Junajtedu i novi premijerligaš će mu ponuditi ugovor. 

13.03 - Milan je zainteresovan za Lajpcigovog štopera Upamekana koji košta oko 35.000.000 evra i prekup je za Rosonere. Oni su došli na ideju da kao deo transfera ponude Hakana Čalhanoglua čija vrednost je oko 20.000.000 evra i za kojeg je Lajpcig zimus bio zainteresovan. 

12.54 - GOTOVO! Roma je završila transfer Đanluke Manćinija! Uskoro opširnije... 

12.45 - Nekada jedan od najtraženijih igrača Premijer lige i legenda neostvarenih transfera u mnogim prelaznim rokovima, Saido Beraino se nalazi na probi u Zulte Varegemu. O propasti obećavajuće karijere, opširnije OVDE

12.39 - Maurisio Poketino je potpisao za klub Maurisija Poketina. Naravno, standardna fotka sa potpisa je tu.... Opširnije OVDE

12.33 - Iskusni francuski vezista Maksim Gonalon se vratio u Romu posle mpozajmice u Sevilji, ali nema budućnost u Rimu. Italijanski klub čeka ponude, a prva bi mogla da dođe od Njukasla koji je zainteresovan. 

12.25 - Ekvadorski napadač Felipe Kaisedo iz Lacija nalazi se na meti Trabzona. Turski klub traži iskusnog napadača, a opcije su još vedad Ibišević iz Herte i Žonatas iz Hanovera. 

12.19 - Francuski Lekip je sinoć lansirao bombu da je Barsa ponudila Pari Sen Žermenu dvojicu igrača u vrednosti od preko 222.000.000 evra za Nejmara, a madridski AS ide korak dalje i tvrdi da je ponuda glasila: Kutinjo + Dembele + 40.000.000 evra. Opširnije OVDE

12.12 - Čelsijev strateg Frenk Lampard je potvrdio da će mladi Itan Ampadu biti poslat negde na pozajmicu. Lampard je otkrio i da je kao menadžer Derbija želeo prošlog leta da dovede Ampadua

12.05 -  ODBIJENO! Ništa od povratka Marija Mandžukića u Bajern. Generalni direktor Karl Hajnc Rumenige je stavio veto na povratak Hrvata u Minhen. Iako su Kovač, Salihamidžić i neke strukture u klubu želeli da vrate Mandžukića, Rumenige je otpisao tu ideju. Mandžukić je višak u Juventusu, a najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje je Borusija Dortmund. Juve traži oko 15.000.000 evra. 

11.57 - Britanski Independent javlda da će Mančester Junajted do kraja nedelje poslati lisabonskom Sportingu zvaničnu ponudu za Bruna Fernandeša vrednu 55.000.000 evra. Independent piše da Portugalac nije višen kao zamena za Pogbu već da dolazi nevezano za status Francuza, a da bi zamena za Pogbu trebalo da bude Kristijan Eriksen

11.50 - ZVANIČNO: Škotski vezista Rajan Gold je postao najskuplji igrač u istoriji Farensea. Portugalski prvoligaš je doveo Golda iz Sporting Lisabona za 4.000.000 evra i potpisao sa njim ugovor na dve godine. Škot je prošlu sezonu igrao za Farense kao pozajmljen igrač Lavova i ostavio odličan utisak. 

11.42 - GOTOVO! Ostrvski mediji javljaju da je rešena budućnost Davida De Hee. Španski golman je pristao da ostane u Mančester Junajtedu i potpiše novi ugovor. Odrao je Crvene đavole i postao najbolje plaćeni golman svih vremena. Opširnije OVDE

11.35 - Barselona je krenula u operaciju dovođenje leog beka Žuniora Firpa iz Betisa koji je još na meti Mančester Sitija. Andalužani traže 30.000.000 evra za Firpa, a Barsa pokušava da u priču uključi svog rezervnog beka Mirandu. On je omaldinski reprezentativac i predviđaju mu svetlu budućnost, ali u Barseloni još ne mogu da se oslone na njega kao alternativu za Đordija Albu

11.27 - I Napoli je spremio bombu - Nikola Pepe! Napolitanci se okreću Francuzu iz Lila pošto su skoro sigurno izgubili trku sa Atletikom za Hamesa Rodrigeza

11.23 - ZVANIČNO: Desni bek Sem Bajram je pojačao novog premijerligaša Norič. Došao je iz Vest Hema za 750.000 funti i potpisao na četiri godine. 

11.19 - Lacio je zainteresovan za paragvajskog štopera Gustava Gomeza kojeg je Palmeiras nedavno otkupio od Milana. Gomez je bio član Milana i nije ostavio neki poseban utisak, pa je letos prosleđen na pozajmicu u Palmeiras koji ga je nedavno i otkupio za 4.500.000 evra. 

11.10 - Roma će pokušati da dovede Stivena Bergvajna iz PSV Ajndhovena kao zamenu za Stefana El Šaravija

11.01 - Rajan Kent je momak koji je nostavio sjajan utisak na početku Liverpulovih priprema. Pominje se da bi Klop mogao da mu konačno pruži šansu, aali ako se to ne desi, već ima zainteresovanih klubova. Marselo Bijela je veoma raspoložen da dobije Kenta na pozajmicu. 

10.51 - Porto traži zamenu za Ikera Kasiljasa i ponudio je 6.000.000 evra za Kevina Trapa koji se vratio u PSŽ sa pozajmice u Ajntrahtu. 

10.46 - GOTOVO! Sebastijan Ale u Vest Hemu! Ajntraht je potvrdio. Postao je najskuplji igrač u istoriji londonskog kluba. Sve detalje transfera možete da pročitate OVDE

10.35 - Boka Juniors je odbila 15.000.000 evra od Kaljarija za urugvajskog vezistu Naitana Nandeza

10.31 - Bajer Leverkuzen traži od Rome 10.000.000 evra i Patrika Šika u zamenu za Liona Bejlija koji je želja Vučice. 

10.26 - Ima li rešenja za Gereta Bejla? Izgleda de je Totenhem jedina opcija. Spursi su sprmeni da plate između 50.000.000 i 60.000.000 evra Realu za Velšanina, ali problem je Bejlova ogromna plata od 17.000.000 evra neto godišnje. Opširnije OVDE

10.22 - Evo i vesti iz Intera. Milanski klub je spremio novu ponudu za Romelua Lukakua jer mu se žuri. Konte je sve nervozniji, a Lukaku će uskoro biti nedosotupan na fudbalskoj pijaci jer se prelazni rok u Engelskoj završava 8. avgusta. Inter žuri, a tu je i alternativa iz Atalante. Opširnije OVDE

10.18 - GOTOVO! Juventus je završio jopš jedno pojačanje. Reč je o Benfikinom desnom beku Žoao Fereiri koji dolazi u trampi za Matiju Perina. Opširnije OVDE

10.15 - PARTIZAN: Otvaramno jutro sa vestima iz Humske. Partizan želi Bibrasa Natha kapitena izraelske reprezentacije i nekadašnjeg člana Rubina, CSKA, PAOK-a. Opširnije OVDE

Dobro jutro, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport. Krećemo u još jedno celodonevno druženje i pratimo dešavanja na fudbalskoj pijaci širom meridijana. Sa vama je u prvoj smeni Aleksandar Gligorić. Pre nego što počnemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara