TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 8. jul

Vreme čitanja: 17min | pon. 08.07.19. | 21:00

Ispratite dešavanja sa fudbalske pijace uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Vest Hem je potvrdio transfer Marka Arnautovića u Kinu! Opširnije OVDE.
- Čukarički je doveo pojačanje iz Real Madrida! Opširnije OVDE.
- Ivan Šaponjić je predstavljen u Atletiko Madridu! Opširnije OVDE.
- Partizan prodao Svetu Markovića! Opširnije OVDE.
- Danijel Aleksić ide u Saudijsku Arabiju! Opširnije OVDE
.
- Dušan Tadić u Ajaksu do kraja karijere, a i posle! Opširnije OVDE.
 - Juri Tilemans je prešao u Lester! Opširnije OVDE.
- Nejmar i PSŽ u otvorenom ratu! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


23.52 - Dobro, evo još jedna vest za kraj. Luka Zidan, Zinedinov sin naravno, sledeće sezone braniće na pozajmici u Rasing Santanderu koji je upravo izborio promociju u Segundu. Real im neće dati mogućnost da otkupe ugovor kad pozajmica istekne.

I to je to. Sad stvarno. Oči padaju...

Sa tom vešću, opraštamo se od vas za večeras. U popodnevnoj smeni sa vama je bio Dejan Stanković. Nastavljamo druženje već od sutra. 

23.48 - Dakle, Leonardo kaže da Nejmar može da ide, ali i da PSŽ nema nijednu ponudu. Mada se Barselona okolo raspituje. Čitajte OVDE.

23.23 - POSLEDNJA VEST: Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo je potvrdio - Nejmar može da ide! Uskoro opširnije...

23.14 – Parma je odredila cenu za Žervinja – 15.000.000 evra. Galatasaraj se interesovan, sad će da razmisli.

23.12Večernje novosti pišu: Fenerbahče prati Milana Rodića. Anderleht je tu od ranije. Rodić odgovara: “Nisam opterećen odlaskom, imam ugovor do 2021“.

23.08 – Sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli otputovao je u Madrid na završne pregovore oko dolaska Hamesa Rodrigeza. I on hoće samo u Napulj, iako bi Atletiko probao...

23.05 – Hoze Kaljehon je odbio da se preseli u Kinu, kreće u pregovore oko novog ugovora sa Napolijem. Aktuelni mu ističe sledećeg leta.

22.53 - ZVANIČNO: Pontus Janson zvanično iz Lidsa u Brentford, spekuliše se za svega 6.500.00 evra. Ali Marselo Bijelsa nikako nije voleo najboljeg štopera Lidsa. Prvi put su se sukobili kad je Bijelsa u maju protiv Aston Vile naredio igračima da rivala puste da daju gol jer su ga i sami dali dok je protivnički fudbaler povređen ležao na travi. Janson se bunio, čak je probao da uzme loptu Albertu Adomi. Nije to naravno bio definitivan razlog za prodaju, ali tu su krenule varnice.

22.32 – Još malo oko sage Nejmar: brazilski UOL javlja da je 27-godišnji fudbaler prošle nedelje i zvanično saopštio Pari Sen Žermenu da više ne želi da igra tamo. Navodno, rekao je to Leonardu u telefonskom Razgovoru. Još ranije je isto rekao i predsedniku Naseru Al-Kelaifiju. UOL je ozbiljan medij.

22.28 – Andreas Skov Olsen, desnokrilni supertalenat iz Danske, stigao je na lekarske preglede u Bolonju. Sutra potpis. Stiže iz Nordsjelanda.

22.20 – BLIZU JE: Inter je navodno napredovao u pregovorima oko Nikola Barele. Kaljari je prema izveštajima Skaj Sporta prihvatio 40.000.000 fiksno i 6.000.000 evra u bonusima. Kaljari j isprva tražio 50.000.000 evra. Sad ne samo da je spustio cenu, već je spreman da Barelu da Interu na pozajmicu sa obavezom otkupa što bi isplatu razvuklo na nekoliko godina. Nerazuri se nadaju da će sve biti gotovo u narednih 48 sati. Barelu su hteli i Milan, Roma, Napoli, ali on je hteo samo Inter.

22.15 -  Roma ne odustaje od Leona Bejlija, ali je odbija cena koju je Bajer postavio za 21-godišnje levo krilo: okruglo 40.000.000 evra. Stigao bi kao zamena za Stefana El Šaravija. Roma će probati opet.

22.12 – Mojze Ken ne ostaje u Juventusu, to smo znali, nismo znali da li će Stara dama prihvatiti ponudu Evertona ili će pokušati da ga pošalje u Ajaks kao deo posla pri dovođenju Matijsa de Lihta? Gazeta delo Sport javlja: Juve je odbio 30.000.000 evra od Evertona.

22.08 – Bivši trener Rome Euzebio Di Frančesko  i zvanično je danas predstavljen kao novi šef Sampdorije: “Nije ovo korak unazad”. Možda ipak mali korak unazad?

22.06 – Nejmarova odbrana: Otac Nejmar senior tvrdi da je PSŽ znao da će se njegov sin na treninzima pojaviti 15. jula. Dakle, pitanje je samo čiju više vrednujete. Njegova agencija podseća da BrazilacNejmar 10. jula ima zakazano snimanje promotivnog spota na “Nejmar Jr institutu” (?!), a 13. istog meseca i amaterski turnir pod sponzorstvom proizvođača energetskog pica. I nije baš neki izgovor.

22.03 – ZVANIČNO: Češki štoper Marek Suhi (31) iz Bazela u Augzburg.

22.01 – ZVANIČNO: Notingem Forest je i zvanično doveo dvojac iz Benfike. Štopera Alfa Semeda (21) i levog beka Jurija Ribeira (21).

21.55 – ZVANIČNO: Tajron Mings ostaje u Aston Vili! Prošle sezone je bio tu kao pozajmljeni fudbaler Bornmuta, sad je potpisao ugovor na tri godine. Bornmut je objavio da je Mings najveća prodaja u istoriji kluba, spekuliše se da će fiksni deo obeštećenja iznosiri 22.300.000 evra, a da bi sa bonusima ukupna suma mogla da premaši 25.000.000.

21.53 – Odličan je bio Kevin Trap u Frankfurtu prošle sezone, najradije bi Ajntraht da ga sad otkupi od Pari Sen Žermena, ali dobio je žestoku konkurenciju – Porto traži naslednika Ikera Kasiljasa. PSŽ će tražiti oko 7.500.000 evra.

21.52 - Bez obzira šta mu je jasno saopšteno da se na njega ne računa, Radža Najngolan redom odbija unosne ponude. Navijački sajtovi Intera, inače dobro upućeni u klupska dešavanja, prenose da su pred Belgijanca s ozbiljnim ponudama poslednji stali predstavnici Galatasaraja i kineskog Đijangsu Suninga. U pitanju su bile pozajmice s pravom otkupa, međutim sve je palo u vodu jer Najngolan nije želeo ni da započne pregovore. 

21.49 - Manje poznati rumunski golman Laurentiju Branesku (25) stigao u Kilmarnok, kao pozajmljeni igrač Juventusa. Podsetimo, škotski tim je prvi rival našeg Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.  

21.43 - Veteran Mirko Antenuči (34), doskorašnji napadač SPAL-a, biće novo pojačanje trećeligaša Barija. Iz istog tima put stadiona Sveti Nikola krenuće i Filipe Kosta (24). 

21.20 - Najbolji strelac Brazila na tek završenom Kopa Amerika, krilni napadač Gremija Everton, želi samo u Milan. Ono što predstavlja veliki problem jeste cena koju je "okačio" brazilski klub, a koja iznosi 40.000.000 evra. Da bi Milan postao konkurentan ta cifra morala bi da bude značajno manja...

21.01 - Najavili smo vam da ćemo pisati o Alekseju Sutorlinu, najluđem transferu ruskog fudbala ovog leta. Zašto? Pročitajte OVDE.

20.55 – ZVANIČNO: Enrik Galjego je novi fudbaler Hetafea. Stigao je iz Ueske u kojoj je proveo proteklih šest meseci.

20.36 - Mladi reprezentativac Nemačke Nadim Amiri (22) ne želi da produži ugovor sa Hofenhajmom koji se zbog toga susreće s problemom. Kreativnom ofanzivcu preostalo je još samo 12 meseci ugovora, tako da Hof, ukoliko želi kakvu takvu zaradu, mora ekspresno da proda Amirija. Bild javlja da su zainteresovani RB Lajpcig i Bajer Leverkuzen. Verkself je trenutno bliži igraču i spreman je da na konto obeštećenja uplati 14.000.000 evra. I sam Amiri radije bi u Lever, jer smatra da bi na Baj areni imao značajniju minutažu. 

20.21 - Sevilja želi Brazilca Fernananda (32), iskusnog zadnjeg veznog iz Galatasaraja i bivšeg fudbalera Mančester Sitija. Turci traže 5.000.000, Španci pokušavaju da spuste cenu... 

20.14ZVANIČNO: Rade Krunić je Milanov! Opširnije OVDE

19.50  ZVANIČNO: Aleksej Sutormin u Zenitu! Ubedljivo najzanimljiviji transfer u Rusiji ovog leta. Uskoro objašnjavamo zbog čega...

19.44 ZVANIČNO: Evo ga i Rade! Iliti Dera, kako je Milan najavio novo pojačanje Radeta Krunića. Konačno. Uskoro opširnije...

19.40 - PSŽ najavljuje kazne za Nejmara. Ceo svet je uveren da on ovo radi samo da bi otišao u Barselonu. Opširnije OVDE.

19.22 – POSLEDNJA VEST: Zemljotres na Parku prinčeva, Pari Sen Žermen je objavio da se Nejmar bez najave jednostavno nije pojavio na prvoj prozivci Tomasa Tuhela! Biće kažnjen. Uskoro opširnije…

19.15 – Betis hoće Hese Rodrigeza, on hoće u Betis, hoće i Pari Sen Žermen, ali hoće i 5.000.000 evra na ime obeštećenja. Međutim, sve tri strane su spremne da pregovaraju.

19.10 – ZVANIČNO: Totenhem je objavio da je produžio ugovor sa Benom Dejvisom i Harijom Vinksom. Sa obojicom do 2024.

19.09 – RB Lajpcig je ponudio 25.000.000 evra da otkupi ugovor Evertonovog krila Ademole Lukmana, koji je tamo igrako kao pozajmljen fudbaler. Ovo je druga Lajpcigova ponuda, prva od 15.000.000 je glatko odbijena.

19.04 – Glasina iz Madrida, u popularnoj fudbalskoj emisiji El Čiringito javili su da Geret Bejl ima ponudu iz Kine i to za duplo veću platu od one koju ima u Realu (17.000.000 evra)! Ali Realu za obeštećenje – nula. Naravno, ništa od posla.

18.51 Trezege, krilo Kasimpaše i reprezentacije Egipta, mogao bi da uprkos ulozi tragičara na Afričkom kupu nacija obezbedi sebi transfer u Premijer ligu – Aston Vila ga je gledala i spremila 11.000.000 evra.

18.44 – Leće na pragu dogovora s dvojicom igrača, obojicom iz Đenove. Defanzivac Luka Rosetini (34) će potpisati ugovor na dve godine, dok će bivši napadač Milana Đanluka Lapadula stići na pozajmicu s pravom otkupa. Đenova ga je platila 11.000.000 evra. Ne zna se za povratnika u Seriju A.

18.39 – Ne zna se ni gde će karijeru da nastavi Čelsijev Tjemue Bakajoko, RMC javlja da je Pari Sen Žermen kontaktrao zastupnike 24-godišnjeg veziste. Sportski direktor PSŽ-a ga je prethodno doveo i na pozajmicu u Milanu prošle sezone. Pominju se i Arsenal i pre svih Mančester junajted. Tek se čeka mišljenje Frenka Lamparda, novog Čelsijevog trenera.

18.34 - Filip Stanković, srednji sin našeg proslavljenog reprezentativca Dejana Stankovića, priključen je Primavera, odnosno mladom timu Intera. Opširnije OVDE.

18.33 - Novi trener Herte Ante Čović govorio je o ostanku Marka Grujića u Berlinu i rekao da je sa njim razgovarao "više nego sa suprugom". Opširnije OVDE.

18.30 – Još malo da se zadržimo kod Franfuza, Lil je povisio ponudu za Trabzonovog pleja Jusufa Jazičija. Truci traže 20.000.000, Lil je već nudio 17.000.000, sad je podigao ulog i veruje se da će brzo do potpisa 22-godišnjeg fudbalera.

18.25 – BLIZU JE: Da ne bude da tabloidi nikad nisu u pravu. Jutros je San objavio da je Šefild nadomak napadača Nila Mopea iz Brentforda za 15.000.000 funti, sad Radio Monte Karlo potvrđuje. Prevedeno u evre 18.000.000 evra, s tim da Sent Etjenu ide oko 3.500.000, jer je prilikom prodaje sada 22-godišnjeg fudbaler zadržao 20 odsto.

18.23 – BLIZU JE: Arsenal je navodno dogovorio dolazak 18-godišnjeg štopera Sent Etjena Vilijama Salibe za 30.000.000 evra. Ostalo je da se utanače bonusi, klauzule, to su samo detalji. Ubrzali su se i Roma i Vulverhemptn kad su to čuli, ali izgleda je kasno. Saliba postaje igrač Arsenala, ali ostaje još sezonu da se kali u Sent Etjenu.

18.11 – Norič je potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Emijem Buendijem, koji je prošlog leta stigao iz Hetafea mada je sezonu pre proveo u Segundu, na kaljenju u Kultural Leonesi.

18.07 – I francuski i engleski mediji pišu da Votford želi Nicino krilo Alena Sen-Maksimena i da je spreman da plati 25.000.000 funti, odnosno 27.890.000 evra. Klupski rekord je u pitanju, na to ste već navikli.

18.03 – ZVANIČNO: Lijam Keli ide iz Redinga u Fajenord, koji će engleskom drugoligašu platiti 500.000 funti za 23-godišnjeg vezistu. Došao je na zahtev Japa Stama koji mu je bio trener i u Redingu.

18.02 - ZVANIČNO: Juri Tilemans je sada fudbaler Lester Sitija!

17.58 - Dušan Tadić je dakle produžio ugovor sa Ajaksom i to do kraja karijere, a potom će ostati u Amsterdamu da se uči trenerskom zanatu. Opširnije OVDE.

17.57 - Turci nisu zaboravili dobre partije Lazara Markovića u dresu Fenerbahčea. Sada ga opet traže s tim da se piše o ponudi Bešiktaša. Opširnije OVDE.

17.40 - ZVANIČNO: Dušan Tadić ostaje u Ajaksu! Uskoro opširnije...

17.31 - Samo se čeka da Juri Tilemans stigne u Lester i postane najskuplji fudbaler u istoriji kluba. Čitajte OVDE.

17.30 - Posle fenomenalne sezone u Malatiji Danijel Aleksić ide iz Turske. Opširnije OVDE.

17.16 – Zanimljiva vest stiže nam iz Zenice: standardni prvotimac iz prošle sezone Nikola Livaja napustio je Čelik kako bi otišao u Nemačku da – šljaka. Pride će igrati za jedan klub iz niže lige. Ne najede se svako ’leba od fudbala, mora neko i da radi.

17.14 – Brest je otkupio Monakovog vezistu Ibrahima Dijaloa, koji je u tom klubu prošle sezone igrao na pozajmici. Sada ugovor na četiri godine.

To bi bilo sve od Aleksandra Gligorića u prvoj smeni, sa vama se do kraja dana druži Dejan Stanković

16.49 - GOTOVO! Juri Tilemans je pristao na uslove koje mu je ponudio Lester. Sada još da Lisice otkupe ugovor od Monaka. 

16.40 - Iskusni Nemac Sami Kedira je na izlaznim vratima Juventusa pošto se ne uklapa u Sarijeve planove. Sledeća destinacija je najverovatnije američka MLS Liga. 

16.33 - Iskusni srpski napadač Marko Markovski ostaje u Grčkoj. Posle raskida ugovora sa Levadijakosom, prelazi u AEL iz Larise. Saradnja na jednu plus jednu godinu. A tamo će ga dočekati srpska kolonija. Trener je Gordan Petrić, a članovi tima su Borivoje Ristić, Miloš Filipović, Nikola Stanković, Radomir Milosavljević, Stefan Živković, Aleksandar Gojković... 

16.25 - Italijani pišu da je Dušan Tadić i dalje na radaru Bajerna i Milan. Opširnije OVDE

16.19 - SPAL je zainteresovan za slovenačkog desnog beka Petra Stojanovića iz zagrebačkog Dinama. Podsetimo, SPAL želi i Toljana iz Borusije Dortmund koji takođe igra kao desni bek. 

16.11 - U Partizan bi do kraja večeri trebalo da stigne i konkretna ponuda saudijskog Al Hilala za napadača Rikarda Gomeša

16.05 - BOMBA! Everton će uskoro poslati ponudu vrednu 35.000.000 evra za brazilsko krilo Malkoma. To je ono što je Barsa čekala da se reši Malkoma. A sa Evertonom ima sjajnu saradnju pošto mu je od prošlog leta prodala Andrea Gomeša, Džerija Minu i Luku Dinja. Opširnije OVDE

15.58ZVANIČNO: Ander Ituraspe prešao je iz Atletik Bilbao u Espanjol i potpisao ugovor na godinu plus godinu.

15.53 ZVANIČNO: Napadač Ajaksa Vaclav Černi prešao je u Utreht i potpisao ugovor na tri sezone. 

15.45ZVANIČNO: Francuski desni bek Vensan Lorini prešao je iz Fiorentine u Parmu i potpisao ugovor na tri sezone. 

15.40ZVANIČNO: Kolumbijski napadač Damir Seter (21) prešao je iz Kaljarija u Kjevo na pozajmicu.

15.36ZVANIČNO: Holandski levi bek Erik Piters prešao je iz Stouka u Barnli i potpisao ugovor na dve godine.

15.30 - Napadač Kaena Jasin Bamu (27) stigao je u Tursku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Alanjom. Radi se o pozajmici s pravom otkupa sledećeg leta.

15.26 - Atletiko Madrid je predstavio Žoao Feliksa. Opširnije OVDE

15.22 - ZVANIČNO: Partizan prodao Svetu Markovića. Opširnije OVDE

15.15 - Jedna zanimljiva vest iz Australije. Melburn Najts, klub Hrvata iz tog grada, pregovara sa veteranima Kockastih Darijom Srnom i Ivicom Olićem da odigraju jedan kup meč i pomognu im da naprave veliko iznenađenje protiv favorizovanog Adelejda.

15.10 - ZVANIČNO: Defanzivac Aleks Martin napustio je B tim Reala i prešao u Leganes. Ugovor na dve sezone. 

15.06 - ZVANIČNO: Reprezentativni napadač Portugalije Dijego Sousa (29) prešao je iz Brage u kineski Šenžen za 15.000.000 evra i potpisao ugovor na tri i po godine.

14.57ZVANIČNO: Desni bek Herbert Bokhorn (24) prešao je iz Dortmunda II u Hadersfild za 250.000 evra.

14.48 - Zastoj oko prelaska De Lihta u Juventus ukočio je još nekoliko klubova. Holanđanina bi u Amsterdamu trebalo da zameni Meksikanac Edson Alvarez za kojeg se zanimaju i Vulvsi i Vest Hem, a koji se nadaju da ća Ajaks odoleti ponudama Stare dame i zadržati De Lihta. Time bi njima bio otvoren put do Meksikanca koji za sada želi samo u Amsterdam.

14.43 - Rade Krunić uveliko trenira sa Milanom iako još uvek nije zvanično promovisan kao letnje pojačanje Rosonera. Empoli je prihvatio 8.000.000 evra tešku ponudu sa San Sira, ali čeka se formalizacija posla.

14.33 - Nekoliko španskih izvora javljaju da Real i Mančester Junajted vode uveliko pregovore oko transfera Pola Pogbe. Madriđani su ponudili 80.000.000 evra + Gereta Bejla, a predsednik Florentino Perez nema nameru da potroši više od 150.000.000 na dolazak Francuza. 

14.20 - Juventus je povisio ponudu za Matijsa de Lihta na 65.000.000 evra, ali je to opet za 10.000.000 manje od onog što priželjkuju u Amsterdamu. Pregovori se nastavljaju...

14.15 - Izgleda da su se i na Mestalji pomirili da i pored velike želje samog fudbalera Maksi Gomez na kraju ipak prelazi u Vest Hem. Čekićari imaju pare (za klauzulu od 50.000.000 evra)  i to je karta na koju igraju. 

14.11 -  ZVANIČNO: Ivan Šaponjić je predstavljen u Atletiko Madridu. Opširnije OVDE

14.00 - Ukoliko Ivan Perišić ne impresionira Antonija Kontea na poziciji krilnog beka u formaciji 3-4-2-1 tokom priprema Inter će dovesti levog beka Čelsija Emersona Palmijerija

13.55 - Katalonski mediji javljaju da Nejmar stiže u Barselonu do kraja nedelje kako bi na licu mesta precizirao detalje povratka u bivši klub.

13.48 - ODBIJENO: Uprkos interesovanju Đenove vezista Marko Benasi nema nameru da napusti Torino ovoga leta.

13.40 - Šta će biti sa Sergejem? Opširnije OVDE

13.36 - Ozbiljno osipanje igračkog kadra u Lidsu. Posle Pontusa Jansona Eland Roud bi mogao da napusti i prvi napadač Kemar Ruf kojeg želi Glazgov Rendžers. Menadžer Policajaca Stiven Džerard vidi nekadašnjeg fudbalera Oksforda kao idealnu zamenu za Kolumbijca Morelosa koji ima nekoliko ponuda iz Evrope.

13.30 - Kevin Vimer trenira sa Kelnom. Austrijanac je zamolio Jarčeve da mu omoguće da održava formu s njima nakon što ga Hanover nije otkupio od Stouka, a ko zna, možda vremenom i postane novi fudbaler povratnika u Bundesligu čiji je dres nosio pre odiseje u Engleskoj.

13.25 - Korejski napadač Kim Sin Uk (31) prećiće iz Đonbuka u Šangaj Šenghuu za 6.000.000 dolara. 

13.18 ZVANIČNO: Bornmut je doveo defanzivca Lutona Džeka Stejsija sa kojim je potpisao ugovor na četiri sezone.

13.05 - ZVANIČNO: Mladi golman Mančester Junajteda Kiran O'Hara prešao je na pozajmicu u Barton Albion.

12.58ZVANIČNO: Golman Sautemptona Džek Rouz prešao je na pozajmicu u Volsol. 

12.53 - Čarli Ostin i Mario Lemina nisu na spisku igrača Sautemptona koji putuju danas na pripreme u Austriju, pa je jasno da će obojica ubrzo biti prodati.

12.46 - ZVANIČNOMasimo Gobi (39), nekadašnji levi bek Parme, Fiorentine i Kjeva, završio je igračku karijeru. 

12.40 - Velški veteran Džo Ledli (32) pregovara sa holandskom prvoligašem Fortunom iz Sitarda. On je slobodan igrač nakon rastanka sa Derbijem pošto mu je istekao ugovor s Ovnovima.

12.34 - GOTOVO: Krilni napadač Flavien Teit (28) preseliće se iz Anžea u Ren za 10.000.000 evra.

12.28 - Španski golman Pau Lopez (Betis) sleteo je u Rim na lekarske preglede i potpisivanje ugovora s Romom.

12.22 - Novo ime na Bajernovom spisku želja kada je reč o krilnim napadačima. Kiker javlja da su Bavarci navodno zainteresovani za Čengiza Undera iz Rome, a nakon rastanka sa Robenom i Riberijem.

12.15 - Stigao je i redovni pregled stranica italijanske sportske štampe u našoj stalnoj ribrici BUONGIORNO ITALIA i naravno da je veliki deo medijske pažnje na Apeninima posvećen i danas transfer pijaci. 

12.09 - Leće bi trebalo tokom današnjeg dana da ozvaniči dovođenje iskusnog Turčina Buraka Jilmaza iz Bešiktaša za obeštećenje od 1.500.000 evra.

12.03 - Iako se dosta nagađa oko njegovog prelaska u Inter ovog leta, Edin Džeko je jutros odradio zakazane lekarske preglede u Rimu. Zajedno sa njim i srpski kapiten Aleksandar Kolarov je ispunio dužnost iako se piše i o njegovom prelasku u Fenerbahče.

11.55ZVANIČNO: Mladi napadač Arno Kalimuendo (17) potpisao je ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna 2022.

11.48 - GOTOVO! Čukarički je doveo pojačanje iz Real Madrida! Opširnije OVDE

11.43 - GOTOVO! Barnli je aktivirao otkupnu klauzulu vrednu 10.000.000 evra iz ugovora Džeja Rodrigeza sa Vest Bromom. Iskusni napadač se vraća na Turf Mur. 

11.35 - Totenhem je počeo pregovore sa Benom Dejvisom oko novog ugovora. Baš u vreme kada se šire glasine o prodaji Denija Rouza. Jasno je na koga Poketino računa na levom boku... 

11.29 - Uskoro jedno jako, jako zanimljiva vest iz domaćeg fudbala, a nisu Zvezda i Partizan. Transfer iz najvećeg evropskog kluba u Superligu Srbije! Budite uz nas... 

11.27 - Brazilsko krilo David Neres je potvrdio da ostaje u Ajaksu i za narednu sezonu. To može da znači da je prodaja Hakima Zijeha još bliže. 

11.21 - ODBIJENO! Barselona je ponudila 15.000.000 evra za 19-godišnjeg napadača Ze Gomeša iz B tima Benfike, ali je lisabonski klub glatko odbio ponudu. 

11.14 - Koliko košta transfer Ivana Šaponjića iz Benfike u Atletiko, kako je došlo do njega i pod kojim uslovima? Opširnije OVDE

11.10 - Iako se Iker Kasiljas vratio treninzima, Porto i dalje traži novog golmana i ne želi da se osloni na španskog veterana. Kejlor Navas im je preskup, ali nije Kevin Trap. Nemac koji se vratio u PSŽ sa pozajmice u Ajntrahtu košta 7.500.000 evra i Porto će pokušati da ga ubedi u selidbu na Dragao. 

11.02 - Italijanski mediji javljaju da Parmin napadač Žervinjo ima gomilu ponuda. Među zainteresovanim klubovima su Galatasaraj, Inter, Monako, Fenerbahče i Lil. 

10.55 - Sampdorija i Sasuolo su zainteresovani za univerzalnog beka Žeremija Toljana iz Borusije Dortmund. Nekada velika nada nemačkog fudbala je prošlu sezonu provela na pozajmici u Seltiku. 

10.47 - Ostrvski mediji javljaju da Liverpul ima gomilu ponudu za Natanijela Klajna među kojima je i ona od Kristal Palasa koji ga želi kao zamenu za Van Bisaku. Ali Klop još nije odlučio šta da radi sa desnim bekom koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Bornmutu. Čak ga možda i zadrži. Među zainteresovanim klubovima su još Vest Hem, Lester i Napoli. 

10.42 - ZVANIČNO: Vest Hem je potvrdio transfer Marka Arnautovića u Kinu! Opširnije OVDE

10.37 - Bajern je ponudio 9.000.000 evra za 19-godišnjeg vezistu Emanuela Vinjata iz Kjeva. Za talentovanog Italijana se interesuju još Milan i Sampdorija, porodica bi da igrač ostane u Italiji, ali Bavarci nude najviše. 

10.31 - Izgleda da je gotovo između Juventusa i Mojzea Kena. Nema ništa od produžetka ugovora koji s ečinio kao gotova stvar. Lokalni Tutosport javlja da igrač želi da ide jer ne vidi za sebe perspektivu u strašnoj konkurenciji kod Sarija. Pitanje je samo da li će prihvatiti da ide kao kusur za De Lihta u Ajaks ili će prihvatiti ponudu Evertona. 

10.26 - A evo i najzanimljivije vesti dana iz Engleske. I dolazi sa prilično uglednog izvora. Telegraf piše da je Liverpul dogovorio transfer Harvija Eliota, najmlađeg debitanta u istoriji Premijer lige. Momak kojeg je Slaviša Jokanović lansirao u Fulamu je po ukusu Jirgena Klopa. Opširnije OVDE

10.19 - I dalje smo kod vesti iz Sana. Novi premijerligaš Šefild Junajted je nadomak najskupljeg pojačanja u istoriji kluba. Platiće 15.000.000 funti za Brentfordovog napadača Nila Mopea

10.15 - San piše da je Mančester Junajted odbio Interovu ponudu za trampu u kojoj bi za Romelua Lukakua dobio Ikardija i Najngolana

10.12 - Da prelistamo i ostrvsku štampu. Miror javlja da je gabondski vezista Mario Lemina rešio da napusti Sautempton i da je to saopštio treneru Ralfu Hasenhutlu. Za njega se inetersuje Atalanta koja bi da ga pozajmi, ali Sveci žele samo čistu prodaju. 

10.06 - ZVANIČNO: Stigla je i potvrda kluba, Stefan El Šaravi je novi igrač Šangaj Šenhue. Kineski klub će Romi za obeštećenje platiti 16.000.000 evra plus 2.000.000 evra kroz bonuse. Popularni Faraon je potpisao faraonski ugovor na tri godine vredan čak 15.000.000 evra po sezoni čime je postao najplaćeniji italijanski fudbaler svih vremena. 

10.00 - Pa da krenemo... Nastavlja se sapunica oko Matijsa De Lihta. Konačno se oglasio i Mino Rajola koji igra ključnu ulogu u celom poslu. Kontroverzni menadžer tvrdi da igrač želi samo u Juventus, ali da još nema dogovora sa Ajaksom. Opširnije OVDE

Dobro jutro, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i ljubitelji letnjeg prelaznog roka. Spremili smo za vas još jedan blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci, a sa vama će u prvoj smeni biti Aleksandar Gligorić. Pre nego što krenemo, podsetite se OVDE šta se to sve dešavalo tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti iz ovog domena možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara