TREĆA SMENA: Novi Paulista derbi u Brazilu, Kruzeiro izaziva Fluminense, igra se u Argentini i Paragvaju

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.06.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Brazila)

Kruzeiro je ove sezone odličan u drugoj ligi Brazila. Posle dve godine tavoranje na pragu je da se posle dve godine vrati u elitu. Fluminense igra toplo-hladno ove sezone. Sada je u naletu tim iz Rija, sakupio je četiri boda u poslednje dve utakmice, a za 180 minuta mreža Flua se nije zatresla. Ovi timovi su poslednji meč u eliti odigrali pre tri godine, a nije bilo pogodaka u Belo Orizonteu.

SAO PAULO – PALMEIRAS, 01.00

(Fudbal, Kup Brazila)

Ljuti rivali iz Sao Paula odigrali su pre tri dana meč u Seriji A. Slavio je Palmeiras sa 2:1, a oba gola su Zeleni postigli u sudijskoj nadoknadi. Sada se opet sastaju na Morumbiju u okviru prvog meča osmine finala Kupa Brazila. Šampion Južne Amerike je u seriji od četiri pobede i ove sezone je prvi favorit za oba trofeja u Brazilu, kao i za treći u nizu pehar Kopa Libertadores. Na tri prethodna duela ovih timova bilo je tri ili više golova.

ATLETIKO TUKUMAN – INDEPENDIJENTE, 01.05

(Fudbal, Kup Argentine)

Noćas u Tukumanu igra se meč šesnaestine finala Kupa Argentine. Atletiko je osam mečeva bez poraza, dok je Indepedijente posle neuspeha protiv Argentinos Juniorsa, pre tri dana u šampionatu dobio na svom terenu Estudijantes sa 2:1. Na pet poslednjih mečeva ovih timova dolazio je tip 0-2.

GUAIRENJA – TAKUARI, 01.15

(Fudbal, Paragvaj 1)

Oba tima su u lošoj formi u finišu sezone u šampionatu Paragvaja. Guairenja je nanizala dva poraza, dok Takuari ima četiri neuspeha u prethodnih pet utakmica. U prvom delu sezone, Guairenja je dobila narednog rivala u gostima sa 1:0.

CSA – GREMIO, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Gremio je u naletu, sedam mečeva je bez poraza, ali ima samo dva trijumfa, pa kaska za liderom Kruzeirom čak 10 bodova. Prethodne nedelje u redove velikana iz Porto Alegrea je stigao Lukas Leiva, nekadašnji vezista Liverpula i Lacija. On će biti veliko pojačanje za tim Rožera Mašada, ali još će sačekati da obuče dres Gremija posle 16 godina u Evropi. Domaćin je u donjem delu tabele, čeka ga verovatno borba za opstanak. Pre nedelju dana, CSA je doveo novog trenera. Na kormilo je seo Alberto Valentim koji će debitovati pred domaćim navijačima. Neće biti lako Gremiju da dobije CSA koji igra odlično na svom terenu. Od šest utakmica, dva puta je slavio, a četiri puta odigrao nerešeno, sa samo četiri primljena gola. Tim iz Porto Alegra je mnogo bolji na svom stadionu, Gremio areni, dok u gostima je “kralj remija”. Na sedam utakmica, čak pet nerešenih rezultata, dok je po jednom pobedio i izgubio.

PONTE PRETA – SAMPAJO KOREA, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Domaćin je na pretposlednjem mestu u drugoj ligi Brazila. Sampajo Korea je u sredini tabele, pobedila je samo jednom na poslednje četiri utakmice. Sampajo Korea je na svom terenu bez poraza. Slavila je četiri puta, dok je dva puta odigrala nerešeno, sa samo četiri primljena gola. Prošle sezone su domaćini slavili u mečevima Serije B. Ponte Preta je dobila sa 3:2, dok je Sampajo pred svojim navijačima dobio sa 1:0.


tagovi

Južna AmerikaTreća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara