Neuspeh Voše usred Novog Sada
Neuspeh Voše usred Novog Sada

Trifunović odsvirao Vošin kraj u 89. minutu! Čuka rutinski u Kruševcu

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.03.18. | 18:59

Poznati svi učesnici polufinala Kupa Srbije

Partizan, Mačva, Mladost i Čukarički - četiri ekipe koje će se u finišu Kupa boriti za pehar najmasovnijeg klupskog takmičenja Srbije. Poslednja dva mesta u polufinalu bukirali su Čukarički rutinskom pobedom u Kruševcu, te Mladost, koja je usred Novog sada šokirala Vojvodinu.

Igrao se 89. minut kada su gosti iz Lučana postigli jedini gol na meču i napravili drugo veliko četvrtfinalno iznenađenje u Kupu. Mačvin podvig u sudaru sa Crvenom vezdom  je naravno još veći, ali to ne umanjuje uspeh Mladosti, koja se donekle revanširala Voši na prvenstvenom debaklu u Lučanima pre samo tri dana (0:3). Novosadskim crveno-belima je presudio bivši igrač Voše Miloš Trifunović, pa će osvajač Kupa iz 2014. morati da sačeka novu priliku da napadne trofej koji joj je toliko dugo izmicao. Kup jednostavno nije Vošino takmičenje.

Izabrane vesti

U Kruševcu nije bilo toliko drame, pošto su Marko Docić u 32. i Petar Bojić u prvom minutu drugog poluvremena Čukaričkom doneli sigurnih 2:0 protiv Napretka i produžili san o ponovljanju podviga iz 2015. kada su Brđani osvojili jedini pehar u klupskoj istoriji. Nije nemoguće ni da u maju u Humskoj odgledamo i reprizu finala iz te 2015. Baš Partizan je tada bio preko puta Čuke.

Četvrtfinale Kupa Srbije:

Javor - Partizan 0:2 (0:0)
/Ožegović 65, Miletić 67/

Mačva - Crvena zvezda 5:4 posle penala (0:0)

Vojvodina - Mladost Lučani 0:1 (0:0)
/Trifunović 89/

Napredak - Čukarički 0:2 (0:1)
/Docić 32, Bojić 46/

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Kup SrbijeMiloš TrifunovićMarko DocićPetar Bojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara