Tuga, nemoć, očaj... Brazilu poništena tri gola, ratoborna Venecuela preživela Salvador (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.06.19. | 09:30

Bez golova na Areni Fonte Nova - 0:0

Nemoć polako postaje standard kada je u pitanju igra reprezentacija Brazila, jer je svaka vrsta nemoći viđena u okršaju sa Venecuelom u Salvadoru, koji je završen bez pobednika i golova - 0:0.

Doduše, u ključnim trenucima Titeovoj selekciji je nedostajalo i sreće, jer su joj poništena tri gola nakon intervencija iz VAR sobe. Prvo Firminov u 38. minutu, potom Žesusov u 60. i na kraju Kutinjov u 87. minutu. Brojna publika domaće selekcije Areni Fonte Nova na kraju nije dočekala slavlje svog nacionalnog tima.

Izabrane vesti

Pokušavali su Brazlici tokom čitavog meča, delovalo je da će lagano doći do pobede nakon uvodnih pokušaja Neresa i Rišarlisona, ali kako je meč odmicao Veneculea je postajala sve zatvorenija, a prostora pred protivničkim golom sve manje. Sa druge strane svaku visoku loptu u šesnaestercu Brazila u opsasan pokušaj pretvarao je snažni Salomon Rondon, koji je kasnije intenzivno učestvovao u odbrani svog gola.

Tite je pokušao da promeni situaciju u drugom poluvremenu, uvođenjem pomenutog Gabrijela Žesusa, potom Fernandinja, a na kraju i Evertona Soareša. Ipak, od 19 udaraca, ne računajući poništene golove, samo je jedan išao u okvrir gola na kojem je stajao Farinjez. Brazilu nema problema kada je u pitanju prolaz u narednu fazu, ali će morati da bude prilično oprezan u derbiju grupe A sa Peruom.

Peruanci su na sjajan način posle velikog preokreta u drugom poluvremenu savladali Boliviju (3:1), koja je povela golom Martinsa u 28. minutu. Ipak, vremešni Paolo Gerero se u finišu prvog poluvremena postarao da se na odmor ode nerešenim rezultatom, dok je brzo u nastavku vođstvo selekciji Rikardo Gareke doneo Džeferson Farfan. Specijalitet je spremnjen za peti minut nadoknade, kada je sjajan kontranapad u pogodak i konačan rezultat pretvorio Edison Flores.

 

KOPA AMERIKA - GRUPA A

Sreda
Bolivija - Peru 1:3 (1:1)
/Martins 28' - Gerero 45', Farfan 55', Flores 90+5'/

Brazil - Venecuela 0:0


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara