Tvrdo u najavi

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.07.18. | 16:33

Kahamarka i Sporting Kristal teško primaju golove

Ako kojim slučajem pođe po zlu u Ligi Evrope, obratite pažnju na Južnoamerikance. Tačnije - Peru. Tamo se večeras nastavlja osmo kolo prvog dela šampionata (Apertura), a sastaju se Kahamarka - Sporting Kristal (22.30).

Posebno privlači pažnju podatak da je Kristal dosad primio najmanje golova u prvenstvu. Na sedam odigranih utakmica pet puta je vadio loptu iz mreže, što je manje od prve dve ekipe. Sport Rosario i Alijanca Lima primili su dvostruko više golova. Zanimljivo, Kristal je i najefikasniji tim u ovom trenutku sa preko 2,14 postignuta pogotka u proseku.

Izabrane vesti

Dakle, Sporting Kristal nikako nije slučajno treći na tabeli, a i u boljoj je formi od večerašnjeg rivala, pošto nije izgubio na četiri prethodna susreta upisavši tri pobede i jedan remi. Samo je jednom poražen još od početka marta. Kahamarka je u seriji od tri meča bez pobede. Međutim, i domaći su veoma tvrda ekipa, primili su samo gol više od Kristala i sigurno se neće tek tako predati, tim pre što su i oni nedavno bili u odličnoj formi.

Sve ukazuje na mali broj golova. Kristal je sveukupno vezao četiri gostovanja na kojima su pala najviše dva gola, Kahamarka je na šest od sedam poslednjih mečeva na svom bunjištu igrao 0-2, tako da je jasno da ovde sve upućuje na tvrdu utakmicu. Istina, Kahamarka i Sporting Kristal umeli su da se raspucaju u prošlosti, ali daleko je realnije 0-2.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 22:30 1692 PER 1 Cajamarca - Sporting Cristal ug 0-2 1,80
Ukupna kvota1,80

PERU 1 - 8. KOLO, APERTURA

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Peru 1Peru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara