"Alan Pardju"
"Alan Pardju"

Ultimatum kao da je član bande: Ako izgubiš još jednom mrtav si čovek! Pardon, pardon, samo sam se šalio...

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.09.14. | 14:57

Koliko će Alan Pardju izdržati na klupi Nukasla?

Alan PardjuMenadžer Njukasla Alan Pardju nije zabrinut za budućnost na klupi Svraka, upskos medijskim pretpostavkama da vlasnik Majk Ešli razmišlja da ga otpusti.

Ešli je u intervjuu za Independent izjavio da će Pardj otići iz kluba, ukoliko pretrpi poraz u ponedeljak protiv Stouka.
Da je taj intervjuu urađen na ozbiljan način, verovatno bih bio mnogo zabrinutiji“, rekao je Pardju, koji je ipak priznao da je pod pritiskom zbog loših rezultata već nedeljama.

Izabrane vesti

A šta se sve dešavalo prošle sedmice?

Na glasne proteste navijača za smenom engleskog stručnjaka nadovezao se i navodni ultimatum vlasnika kluba Majka Ešlija, koji je više zaličio na zahtev ulične bande.
Pardju ima još jednu šansu. Ako izgubi od Stouka u ponedeljak onda leti iz kluba. Dosta mi je svega“, ljut je Ešli, čije reči je preneo ugledni Independent. „On je mrtav čovek ako izgubi. Gotvo je! Još samo jedan meč i to je to. Šta biste vi uradili da ste na mom mestu? Potrošio sam dosta novca, ovaj klub me je dosta koštao i neću više da upumpavam pare. Izgubi li još samo jednom – gotov je“.

Otpustite Pardjua - traže navijači SvrakaZbog činjenice da je Njukasl poslednji na tabeli Premijer lige i da nema pobedu u prvih pet kola, želja prvog čoveka kluba za smenom donekle se može smatrati opravdanom. Mada, on tvrdi da su njegove reči zloupotrebljene, jer ih je izgovorio nezvanično ispred jednog paba u Londonu, a one brzo dospele u ruke novinara
Sad kad je to otišlo u etar možete sa tim da radite šta hoćete. To je sve što sam spreman da kažem“, dopunio je Ešli kad su ga novinari pitali da već ima spremnu zamenu za Pardjua.

Naravno, Ešlijev advokat je pokušao da smiri strasti i ublaži prvobitne reči svog klijenta:
Gospodin Ešli je jednom prilikom rekao da Pardju ima samo dve utakmice pre nego što dobije otkaz. Nekoliko sedmica novinari su izveštavali o tome, pa je Ešli samo rešio da se našali sa vašim reporterom“.

Hm... Čudan taj engleski smisao za humor...

(FOTO: Action images)


tagovi

Alan PardjuEngleskaEvropaMajk EšliPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara