""
""

Uzdah olakšanja u Humskoj 1: Možemo daleko da doguramo! Revanš u Humskoj je naša šansa

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.08.15. | 13:09

„Pokazali smo sposobnost da igramo na ovom nivou takmičenja“, samouveren je mladi vezista Partizana Marko Jevtović

Najpre uzdah olakšanja u Humskoj ulici, a onda pogled ka zvezdicama Lige šampiona. Kako je tekao žreb završnog kola kvalifikacija za grupnu fazu elitnog kupa komotno se može konstatovati da je sve ispelo dovoljno dobro za crno-bele koji su, kad se izvlačenje kuglica primaklo kraju, priželjkivali ono što su želeli još na početku: da izgebnu Bazell.

Želje su im uslišene, jer će prvak Švajcarske na megdan albanskom Skenderbegu, a Srbi će u Belorusiju, protiv BATE Borisova.
Iskreno vam kažem, kad su ostali samo Bazel i BATE u ćupu normalno je da sam želeo ove druge. Dobro je ispalo, pošto nam je svima želja bila da izbegnemo Švajcarce, objektivno najjaču ekipu od pet koje su mogle da nam dođu u žrebu“, prepričava vezista Partizana Marko Jevtović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Pre putovanja u Belorusiju crno-beli će imati tri utakmice u Superligi Srbije (protiv Spartaka, Vojvodine i Rada), što im ostavlja i dovoljno vremena da se dodatno uigraju, ali i analiziraju narednog evropskog rivala.
Osim činjenice da su godinama prisutni u Evropi i da za njih igra Filip Mladenović nemam previše informacija o BATE Borisovu, međutim, dve sedmice je sasvim dovoljno da se spremimo i analiziramo ih iz svih uglova“.

Novajlija iz Novog Pazara kaže da ekipa Zorana Milinkovića - koja je danas dobila još jedno pojačanje - ima lepe šanse da se plasira u Ligu šampiona.
Mislim da možemo u grupnu fazu, da doguramo daleko! Uostalom, u dve utakmice smo nadigrali Steauu, koja je odlična ekipa. Dakle, pokazali smo sposobnost da igramo na ovom nivou takmičenja. Plus, mislim da je dobro ispalo što ćemo revanš igrati u Humskoj 1. Navijači su nam u sredu veče bili vetar u leđa i siguran sam da će ispuniti tribine i biti nša prednost na drugoj utakmici protiv BATE Borisova, kad se sve bude odlučivalo“, poručio je Marko Jevtotić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko JevtovićLiga šampionaKvalifikacije za LŠBATE Borisov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara