Van Dajk odahnuo: Drago mi je što nisam u Španiji, pa da svake sezone igram protiv Mesija

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.19. | 10:28

Komičan stav najboljeg fudbalera Premijer lige

Samo kada se završila utakmica! Da je duže potrajala, ko zna u kakvom stanju bi Virdžil van Dajk izašao s terena, jer su nemoć i strah najboljeg fudbalera Premijer lige u meču sa Barselonom (0:3) izgledali tragično.

Obrušili su se na komandanta odbrane Liverpula svi živi, od bivših igrača, eksperata, do navijača Crvenih. A, Van Dajk je posle utakmice skrušeno priznao: dobro je što je Mesija video sad, pa ko zna kad.
Kada igraš protiv Mesija, a on izađe na teren u svom najboljem izdanju, onda si potpuno nemoćan. Drago mi što ne igram u Španiji i što ne moram da se borim s njim svake sezone. Postigao je dva gola protiv nas i veoma sam razočaran ishodom“, rekao je Van Dajk, a prenosi španski Sport.

Izabrane vesti

Holanđanin je u razgovoru za klupski sajt Liverpula istakao da se njegov tim neće predati i pored teškog poraza na Nou Kampu.
Jasno je koliko nas čeka težak zadatak na Enfildu posle 0:3, ali poznato je da se nikad ne predajemo i da verujemo u svoje kvalitete. I u Barseloni smo pokazalo da možemo da napravimo nekoliko velikih šansi protiv njih i da ih dovedemo u problem. Oni imaju ekstra kvalitet u Mesiju, koji dođe do izražaja kada god on to poželi, ali učinićemo sve što možemo da se plasiramo u finale“, poručio je Virdžil van Dajk.

A, u revanšu Liverpul mora da napadne, da pomeri sve linije napred. To je muzika za uši za Barselonu i Lionela Mesija...

Foto: Reuters


tagovi

Virdžil van DajkLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara