Vanda plakala u emisiji, Marota se javio da joj očita bukvicu: Glava porodice je donela odluku da bi pomogla deci da odrastu

Vreme čitanja: 3min | pon. 18.02.19. | 09:23

"Mi smo se već dogovorili da predamo novi predlog ugovora. Oni su slobodni da prihvate ili odbace ponudu", poručio je generalni direktor Nerazura

Supruga i menadžer Maura Ikardija, Vanda Nara, prvi put se pojavila u javnosti, nakon što je argentinskom fudbaleru oduzeta kapitenska traka u Interu.

Kao glavnog krivca za to, mediji su apostrofirali upravo Naru, koja je imala velike nesuglasice sa upravom kluba oko potpisivanja novog ugovora, pa su se čelnici Nerazura odlučili na radikalan potez i kaznili sjajnog napadača, koji je potom propustio dve utakmice.

Izabrane vesti

Ona je gostujući u poznatoj italijanskoj fudbalskoj emisiji Tiki Taka poručila da ona i Ikardi nisu imali nameru da napuste klub.
"
Neki ljudi kažu da kapitenska traka nema prevelikog značaja, ali za Ikardija je to kao da ste ga ostavili bez noge, ne samo ruke. On taj dres nosi sa ponosom. U prošlosti kada je donosio odluke koje su se odnosile na novac i ljubav prema dresu, uvek je birao dres. O odluci da mu se oduzme kapitenska traka saznala sam na Tviteru. Imala sam tročasovni sastanak sa ljudima u klubu i nikada mi ništa nisu rekli o tome. Mauro je postigao 120 golova u ovom dresu i kada niko nije verovao u ovaj tim, on ga je vukao napred. Mi smo porodica interista, bez obzira da li smo na terenu ili ne", poručila je vidno potrešena Vada Nara.

U subotu se dogodio incident, kada je bačen kamen na Vandin automobil i to u trenutku kada je bila sa decom u kolima.
"
Vozila sam decu na trening i na sreću incident se dogodio na području gde postoje sigunrnosne kamere. Bila sam u šoku, pozvala sa nekoga iz Intera i pet minuta kasnije me je pozvao Bepe Marota. Bio je to veoma koristan i ohrabrujući razgovor. Bio je veoma ljubazan i zahvalna sam mu na tome, jer je Mauro bio jako uznemiren. Bio je u užasnom stanju, ali on u tim situacijama pokušava da bude jak. Pitala sa Moratu da li može da nam pomogne da Mauro ponovo zaigra, jer mu to mnogo znači. Nije nam namera da napustimo Inter, nikako", poručila je Nara.

U emisiju na Medijasetu telefonskim putem se uključio i generalni direktor Intera Đuzepe Marota.
"Želimo da opustimo situaciju, jer je odluka doneta onako kako smo rekli. Glava porodice nekad mora da donese određene odluke kako bi pomogao deci da odrastu. Mauro ima 25 godina i dugačak je put ispred sebe, gde treba da stekne iskustvo. Pokušao sam to lično da objasnim, baš kao i trener. Video sam da je Vanda bila tužna, ali sam hteo jasno da joj kažem da sve radimo za dobro Intera, Maura, i navijača koji su istrpeli mnogo žrtava za ovaj klub. Ovde neću ulaziti u razloge, ali bilo je ispravno doneti ovu odluku", poručio je Marota.

Sumnji u Ikardijeve motive nikada nije bilo.
"
Želim da pojasnim da nikada nismo sumnjali u predanost ili profesionalizam igrača. Uskoro ćemo se sastati kako bismo razgovarali o ovom pitanju, ukoliko ona to želi. Ali, mi smo se već dogovorili da predamo novi predlog ugovora. Ponavljam, oni su slobodni da prihvate ili odbace ponudu. Napred Inter", zaključio je Marota.

Foto: Tviter


tagovi

Vanda NaraMauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara