"Slavlje fudbalera Spartaka"
"Slavlje fudbalera Spartaka"

Veseljko obradovao Suboticu, ravnica ne prija Brđanima

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.11.13. | 15:26

Spartak slavio sa 3:0 i nastavio sjajnu seriju pod vođstvom Dragija Kanatlarovskog

Slavlje fudbalera SpartakaNastavlja se renesansa u Subotici. Prošle sezone Subotičanima je svanulo s dolaskom Petra Kurćubića, a ove ih je preporodio Dragi Kanatlarovski pod čijim vođstvom Spartak ne zna za neuspeh. U 11. kolu Superlige Golubovi su preleteli i Čukarički 3:0 (0:0).

Iako je početak meča pripao gostima sa Banovog brda, koji su imali blagu terensku inicijativu, ali nisu uspevali da probiju bedem pred golom Branimira Aleksića, da bi u nastavku potpuno klonuli.

Izabrane vesti

Samo tri minuta bilo je potrebno domaćem timu da situaciju okrene za 180 stepeni. Sve u režiji Veseljka Trivunovića, koji je prvo kao na tacni poslužio Stefana Cicmila za vođstvo od 1:0, a samo nekoliko trenutaka kasnije i sam zatresao mrežu Borivoja Ristića i duplirao prednost Spartaka.

Borbeni duh Čukaričkog je nestao, a Miloš Džugurdić sipao šlag na tortu naletevši na odbitak za konačnih 3:0. Za treću pobedu Kanatlarovskog na četiri utakmice na klupi Spartaka. Za proboj do šestog mesta koje je pre samo mesec dana izgledalo miljama udaljeno.
"Dobra utakmica protiv odlične ekipe Čukaričkog. U prvom delu Čukarički kontrolisao utakmicu, u mi smo igrali loše.U drugom poluvremenu smo zaigrali mnogo bolje i sa dva brza gola rešili utakmicu i zasluženo slavili. Četvrta utakmica bez primljenog gola me jako raduje, ekipa je pokazala karakter i odličnu igru. Čestitke mojim igračima koji su odigrali za desetku", zadovoljan je Kanatlarovski.

Čuka je, pak, prvi put u sezoni vezala dva poraza, pa najprijatnije iznenađenje sezone sada mora da pokaže od kog je materijala satkano.
"Zaslužena pobeda Spartaka, iako smo dobro počeli. U drugom smo pali i zasluženo izgubili. Čestitke Spartaku", kratak je bio pomoćni trener gostiju Vladimir Janković.

SPARTAK – ČUKARIČKI 3:0 (0:0)
/Cicmil 67, Trivunović 69, Džugurdić 79/

Spartak: Aleksić, Stevanović, Cicmil, Radović, Kovačević, Šarac, Mrkela (od 57’ Farkaš), Torbica (od 76’ Vojvodić), Puškarić, Trivunović (od 72’ Džugurdić), Nosković;

Čukarički: Ristić, Stojković, Stamenković, Pijasentin, D. Srnić, Grujičić (od 68’ Matić), Ostojić (od 80’ Sekulić), Brežančić (od 88’ A. Stojiljković), Todorović, S. Srnić, N. Stojiljković

SUPERLIGA – 11. KOLO:

Spartak – Čukarički 3:0 (0:0)
/Cicmil 67, Trivunović 69, Džugurdić/

18:00 Voždovac – Novi Pazar

19:00 Jagodina – Sloboda

Sve mečeve Superlige možete pratiti u uživo tekstualnim prenosima putem MOZZART MEČ CENTRA.

Subota:

Vojvodina – Radnički Kragujevac 2:2 (1:0)
/Poletanović 23, Kaluđerović 51 – Beljić 57, Krivokapić 62/

Donji Srem – Radnički Niš 0:1 (0:1)
/Pauljević 9/

Javor – OFK Beograd 1:3 (0:1)
/Čečarić 80 – Micevski 42, Čavrić 57, Paločević 63/

Napredak – Rad 0:1 (0:1)
/Stanojević 18/

Crvena zvezda – Partizan 1:0 (1:0)
/Obradović 18ag)

(FOTO: MN Press, arhivska)


tagovi

ČukaričkiDragi KanatlarovskiMiloš DžugurdićSrbijaStefan CicmilSuperligaVeseljko Trivunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara