Vidić o Megvajeru: Veliko pojačanje, biće još bolji

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.19. | 14:34

Bivši kapiten Mančestera hvali sadašnjeg štopera

Ume odbrana Mančester junajteda da bude poput stakla. Ume da se raspadne kad to malo ko od navijača Crvenih đavola očekuje. No, ume i Hari Megvajer da „očisti“ probleme pred ili u kaznenom prostoru, pa se očekuje da letošnji novajlija iz Lestera donese na Old Traford sigurnost kakva je godinama nedostajala slavnom klubu.

Reprezentativac Engleske je odigrao tek pet utakmice za novi klub i deluje da bi mogao da izraste u pojačanje. Hvale ga saigrači, uživa poverenje trenera Ole Gunara Solskjera, a zapao je za oku i nekadašnjem kapitenu Mančestera, Nemanji Vidiću.
Dobro je krenuo Megvajer. Objektivno, svi imaju velika očekivanja od njega, veliko je pojačanje. Junajted mora da poboljša defanzivu, svi znamo da ona osvaja trofeje. Za titule je potrebna snažna odbrana, koja ne prima mnogo golova“, ocenio je Srbin u izjavi za ostrvske medije.

Izabrane vesti

Transferom vrednim 87.000.000 evra Hari Megvajer je postao najskuplji defanzivac planete, a priliku da ga navijači opet vide na delu imaće večeras od 21 sat, kad Junajted protiv Astane počinje takmičenje u Grupi L Lige Evrope, u kojoj su još Partizan i AZ Alkmar.
Tek je Megvajer došao, nije prošao pripreme sa timom, njegove još bolje partije tek slede“, optimista je Nemanja Vidić.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara