""
""

Vukašin Jovanović se seli na pozajmicu: Destinacija - Mec?

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.18. | 11:58

Zainteresovan i Verder, ali sve zavisi od Laminea Sanea...

Dok Evropa nestrpljivo čeka eksplozivni kraj prelaznog roka, u istom sosu mogao bi da se nađe i Vukašin Jovanović.

Izabrane vesti

Srpski štoper bi u poslednjih 12 sati vrlo lako mogao da promeni sredinu, pošto nije u planovima novog trenera Gustava Pojeta, javljaju francuski mediji. Jovanović je poslednjih sedmica izgubio mesto u startnoj postavi Bordoa, a kako bi sačuvao šansu da se nađe u timu Srbije za Mundijal živom, moraće da potraži uhlebljenje na drugom mestu.

TRANSFERI UŽIVO: Poslednji dan prelaznog roka!!!

Jovanović je na meti poslednjeplasiranog tima Lige 1 Meca, ali i Verdera i njegov transfer zavisi od prelaska Laminea Sanea upravo iz Verdera u Mec. Ovaj transfer se činio izglednim do jutros, međutim nemački Kiker javlja da su pregovori dva kluba propali zbog finansijskih razloga. Sane je, navodno, nezadovoljan ovakvim ishodom i počeo je štrajk u Verderu i želi da ode koliko danas. Njemu ugovor sa Verderom ističe na leto, klub je bio spreman da ga pusti kako bi na njemu nešto zaradio, ali nije želeo da pređe određenu granicu. 

Ukoliko se stvari ne budu bitnije promenile, Mec će u samom finišu pokušati da dovede Jovanovića. U suprotnom, nekadašnjeg štopera Crvene zvezde i Zenita mogli bismo da vidimo u Budensligi. 

Podsetimo, prelazni rok u Nemačkoj zatvara se u 18 časova, a u Francuskoj tek u ponoć. Biće ovo uzbudljivih nekoliko sati za Jovanovića

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vukašin JovanovićVerderNemackaLiga 1FrancuskaEvropaBordo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara