Zakarić do 2021, a na dresu 77: Kad sam čuo za Partizan druge ponude sam stavio u stranu

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 15:00

Najbolji igrač Premijer lige BiH zvanično u Humskoj

Na dvomesečnu neizvesnost stavljena je tačka. Konačno, posle velikih peripetija, Goran Zakarić (26) je postao fudbaler Partizana.

Zvanično najbolji igrač Premijer lige Bosne i Hercegovine za prošlu sezonu promovisan je u šesto pojačanje crno-belih ovog leta i na predstavljanju srpskoj javnosti nije krio zadovoljstvo.
Danas sam najsrećniji čovek na svetu“, bio je prvi utisak krilnog veziste, lane strelca 18 i asistenta još 11 golova.

Izabrane vesti

Pregovori čelnika Željezničara i osvajačem ovdašnjeg kupa bili su naporni. Trajali su sedmicama, tokom kojih je najviše gubio sam Zakarić, jer je u jednom trenutku, odlukom prethodnog kluba suspendovan, pa je pitanje u kakvom fizičkom stanju je stigao u Beograd i koliko će mu vremena biti potrebno da „uhvati“ ekipu.
Iza mene je težak period od mesec i po dana, ali smo uspeli sve da pregrmimo. Od prvog dana kad sam dobio poziv, odnosno čim me je menadžer obavestio da me Partizan želi, rekao sam da hoću da budem tu, a sve ostale ponude koje su stizale sam stavljao sa strane“, istao je fudbaler za čije obeštećenje je izdvojeno 150.000 evra.

Potpisao je ugovor do leta 2021, a zadužio dres sa brojem 77 na poleđini, koji je u bliskoj prošlosti nosio Nemanja Mihajlović.
Znam šta je Partizan. Jedva čekam da se priključim ekipi i osetim atmosferu. Zahvalio bih se ljudima u klubu i nadam se da ću pružiti maksimum za dalju afirmaciju“, dopunio je Goran Zakarić.

Pre njega, Partizan je ovog leta doveo napadače Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića, štopera Marka Valijentea, desnog beka Gabrijela Enakea i centralnog veznog Milana Smiljanića. Sva je prilika da to nije kraj transferima, jer se do kraja leta očekuje dolazak još jednog napadača. Možda i defanzivca.

FOTO: FK Partizan


tagovi

Goran ZakarićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara