ZAKUVAVA SE! Ramadani bio u Realovom trening centru - tema je Jović

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.19. | 23:47

Madriđani su očigledno osetili svoj trenutak, koji bi mogli da iskoriste da dođu do kapitalnog pojačanja

Direktor Real Madrida Hose Anhel Sančez sastao se na Falijem Ramadanijem u trening kompleksu Real Madrida, a jedna od sigurnih tema bilo je i potencijalno angažovanje najtalentovanijeg napadača Evrope Luke Jovića, piše ugledana Marka.

Ova vest koja stiže iz prestonice Španije sasvim sigurno će podići temperaturu u Barseloni, s obzirom da Katalonci čine sve kako bi u najskorijem mogućem periodu priveli posao kraju. Madriđani su očigledno osetili svoj trenutak, koji bi mogli da iskoriste da dođu do kapitalnog pojačanja.

Izabrane vesti

Kao što je već poznato, prvi konkretan potez napravio je i minhenski Bajern, ali se čini da prva zvanična ponuda od 56.000.000 evra nije dovoljna da bi se u ovom trenutku odobrovoljio Ajntraht. Čelnicima kluba iz Frankfurta sasvim sigurno odgovra da se "zakuva" situacija između evropskih velikana, što bi drastično podiglo prodajnu cenu suprertalentovanog igrača.

Barsa spremila petogodišnji ugovor – Jović hoće veću platu!

Ali, Marka piše da je Jović najverovatnije nije bio jedina tema razgovora, već da se vrlo verovatno pričalo i o Miralemu Pjaniću, koji je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, bez obzira na to što je prošle godine produžio ugovor do 2023. godine. Veruje se da bi interesovanje Kraljevskog kluba moglo da ga natera da se odluči za odlazak iz Torina.

Ipak, u Ramadani u svojoj agenciji ima još nekoliko igrača koje bi Madriđani rado videli u svojim redovima poput štopera Napolija Kulibalija, Ajntrahtovog veziste Rebića, levog beka Čelsija Markosa Alonsa. Takođe, izvesna tema bila je i budućnost talentovanog veziste Majorke Ćavija Sintesa, kojeg od prošlog leta zastupa agencija Lian Sports.

Foto: Star Sport


tagovi

Fali RamadaniLuka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara