Zarđala Bukaramnga - za nijansu bolji Žunior

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.19. | 13:39

Krajnje je vreme da prestanu da ispaljuju ćorke... Već godinu dana osmofinalni par Kupa Kolumbije nije postizao gol na zajedničkim mečevima

Prazna ne puca! Žunior i Bukaramanga od avgusta proteklog leta gaje zavet ćutanja, odnosno međusobno igraju bez postignutog gola, prvo u Klasuri, pa zatim u Aperturi. Red je da se to menja, a da mora, to stoji, jer Kup Kolumbije za prolaz iz osmine finala traži boljeg, pa pomirenja nema.

U ovom trenutku, Bukaramanga slovi za jednu od lošijih ekipa Klasure, budući da u prva četiri kola nije slavila. Žunior ima po dve pobede i isto toliko poraza, ali mu fali svežine u napadu, o čemu govore svega dva data gola koja je jasno i zadužila te minimalne pobede.

Izabrane vesti

Zbog toga je Žunior makar na papiru jači rival, o čemu bi moglo da pomogne i statističko svedočenje. Naime, Bukaramanga se nije omrsila o Žunior još od 2016. godine, što svakako znači da će timu biti teško pre svega da preskoči psihičku barijeru, pa tek onda da zaigra za nešto što bi nazvali bitka za proboj dalje u Kupu Kolumbije.

Kup Kolumbije – 1/8 finala
02.30: (1,60) CPD Žunior (3,60) Bukaramanga (5,60)

* Kvote su podložne promenama

POGLEDAJTE KAKAV TIKET ZA VIKEND JE SASTAVIO IVAN MINIĆ - BUREK

 

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara